Get Adobe Flash player

 

Hír - BORDERLANDS® 3 CROSSPLAY FRISSÍTÉS ÉS „REVENGENCE OF REVENGE OF THE CARTELS” ESEMÉNY A JÖVŐ HÉTEN

BORDERLANDS® 3 CROSSPLAY FRISSÍTÉS ÉS „REVENGENCE OF REVENGE OF THE CARTELS" ESEMÉNY A JÖVŐ HÉTEN

Vadonatúj crossplay funkció, állandó szezonális event-kapcsoló, új szinthatár-növelés és még sok minden más a július 1-jén érkező ingyenes update-ben

Öveket becsatolni, Vault Hunterek - egy izgalmas frissítés már úton van, tele vadonatúj funkciókkal! Július 1-jén elindul a Borderlands 3 ingyenes kiegészítőjeként a Borderlands® 3 Crossplay Update. A frissítés tartalmazza a crossplay funkciót Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re, Mac-re, Stadiára, PC-re digitálisan a Steamen és az Epic Games Store-on, de visszatér a játék legnépszerűbb szezonális eventje, a The Revengence of Revenge of the Cartels is, ezek mellett pedig jön még egy állandó kapcsoló a szezonális eventek ki- és bekapcsolásához, új szintnövelés és még sok más is.

Jövő hét csütörtöktől, július elsejétől elérhetővé válik a crossplay funkció a Borderlands 3-hoz Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re, Mac-re, Stadiára, PC-re digitálisan a Steamen és az Epic Games Store-on. Ennél jobb alkalom még nem volt arra, hogy a barátokkal együtt vegyetek részt a looter-shooter zavargásban! További információt a crossplay engedélyezéséről a játék hivatalos weboldalán találtok.

Július elseje ezek mellett a közönségkedvenc szezonális event, a The Revengence of Revenge of the Cartels kezdődátuma is. Joey Ultraviolet és bandája visszatér még egy körre, úgyhogy a kedves Saurian, Maurice ismét a segítségedet kéri, hogy megsemmisítsd a Cartel Operative-okat, akiket az alapjáték és a kampány kiegészítők helyszínein is megtalálsz. Amint eleget kilőttél belőlük, és összegyűjtötted a tetemeikből a Hideout koordinátáit, Maurice ki tudja nyitni a kaput a fő eventhez: a leszámoláshoz a Villa Ultravioletben, ahol magával az Eridium Cartel vezérével, Joey Ultraviolettel kell szembenézned. Az eseményben számos új, a témához kapcsolódó kozmetikai jutalmat szerezhets, amikről mindent megtudhatsz a játék hivatalos weboldalán.

A Crossplay Update végtelen szezonális eventet is hoz magával! Mostantól elérheted a Borderlands 3 összes szezonális eseményét - a Bloody Harvest-et, a Broken Hearts Day-t, és a Revenge of the Cartels-t is - amikor és ameddig csak szeretnéd. Az új opcióval a főmenüben ki tudod választani, hogy eközül a három event közül melyikbe szeretnél be-vagy kiugrani. Ezeknek az éves eventeknek mind megvan a saját tematikus kozmetikai jutalmakból és exkluzív dropokból álló szettje az első és második éves ismétléséhez - ezeket szerezheted meg most a saját tempódban. A kapcsolódó Challenge-eknél a haladás nem nullázódik le, hanem inkább megszerezheted, vagy újra megszerezheted a szezonális event dropokat az ikonikus boss fightokból.

Ha már az eventeknél tartunk, július 1-én mind a hat True Trials mini-event hatása aktív lesz. Vagyis ez azt jelenti, hogy mind a hat Trials főellenfél megkapja a drasztikus életerő- és sebzésturbót, és a két dedikált Legendás tárgyát fogja dobni. És persze a Legendás tárgyakkal csurig tömött láda sem maradhat el a próba végén!

Végezetül, a Crossplay Update-tel a Vault Hunterek hamarosan még tovább pumpálhatják erejüket, mert a szinthatár hét további szinttel nő, a legmagasabb, 72.-ik szintig. Így az összesen maximum 70 skillponttal gazdálkodva a játékosoknak még többféle lehetőségük van zűrzavart kelteni vagy karaktert építeni, amik úgy semmisítik meg az ellenfeleket, ahogy eddig még sosem.

A Borderlands 3 elérhető Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re, Mac-re, Stadiára, PC-re digitálisan a Steamen és az Epic Games Store-on. Assetekért és további információért látogasd meg a newsroom.2k.com oldalt.

Borderlands 3 is developed by Gearbox Software for 2K. 2K is a wholly owned publishing label of Take-Two Interactive Software, Inc. (NASDAQ: TTWO).2021.06.24
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes