Get Adobe Flash player

 

Hír - Company of Heroes 3 – betekintés a fejlesztésbe

A várva várt stratégiai játék, a Company of HeroesTM 3 2022-ben tér vissza PC-re, de mielőtt még elkapkodnánk a dolgokat, a Relic Entertainment szeretné, ha megosztanátok velük a véleményeteket a CoH Development platformon keresztül.


Az első Developer Diaries videóban a játékosok betekintést nyerhetnek a Relic Entertainment CoH Development folyamatába és abba hogyan hozta létre a stúdió a Community Councilt. A videóban hallhatod a fejlesztők beszámolóit és a közösség tagjai közül is megszólalnak néhányan, akik a Relickel együtt dolgoztak a Company of Heroes 3 fejlesztése során, már jó előre visszajelzéseket biztosítva a stúdió számára. Mindezek mellet láthatunk még néhány korai vázlatot is a játék megjelenéséről, kinézetéről.


Csatlakozz a CoH Dev.-hez!
A CoH Dev. közösség nagyot nőtt mióta az új játékot először bejelentették 2021 júliusában. Jelenleg több, mint 200.000 játékos vesz rész a játék jövőjének formálásában. A Company of Heroes 3 már eddig is rengeteg visszajelzést kapott a közösségtől, és ez a jövőben is így fog maradni, egészen a játék kiadásának napjáig. A játékosoknak még most is lehetősége van csatlakozni a közösséghez a Games2GetherTM jóvoltából ezen a linken


A csatlakozás ingyenes, a játékosoknak pedig lehetőségük lesz a játék fejlesztésének majdnem minden folyamatába belelátni és elmondania a véleményét.

.
Kompetitív küzdelmek, de csak barátságosan!
A játék 15. évfordulóját megünneplendő, a Relic fejlesztői és a franchise kedvenc tartalomgyártói csaptak össze 2v2 küzdelemben. Az esemény szeptember 23-án került megrendezésre a Relic szervezésében CoH Development Invitational néven Twitchen. Ezeket a meccseket az alábbi linken megnézheted

 2021.09.27
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • Far Cry 6 (XONE/XSX) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox Series X
   
   
   
   
 • Far Cry 6 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • Far Cry 6 (PS5) Lövöldözős / FPS
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
összes