Get Adobe Flash player

 

Hír - Company of Heroes 3 – Művészet és hitelesség

Company of Heroes 3 - Művészet és hitelesség


A legendás stratégiai franchise visszatért és most egy lélegzetelállító mediterrán környezetben egyesíti a szívdobogtató harcot a stratégia újabb rétegeivel. A Company of Heroes 3TM PC-re 2022-ben jelenik meg, elhozva a sorozat testközelből ábrázolt sztorimesélését egy új hadszíntérre. Ebben az új videóban a Relic Entertainment elmeséli, hogy a hitelesség és a realizmus miként keltette életre a csatatereket, és hogyan fejlesztették tovább ezen sarokköveket.


Hogy egy igazán autentikus élményt alkossanak, a Relic csapata az inspirációt olyan forrásokból merítette, mint beszélgetések történészekkel, számtalan világháborús dokumentumfilm megtekintése, valamint a korszak műszaki naplóinak alapos tanulmányozása. A Company of Heroes 3-hoz a stúdió egy egyedi, „Paper Dollnak" hívott rendszert is létrehozott, amely lehetővé tette a játékon belüli tárgyak tervezésének modularitását, így minden öltözet és tank könnyen testreszabható, hogy egymástól eltérő módon nézzenek ki, ezzel pedig még autentikusabb érzést kölcsönözzenek a játéknak.

 
A videó szintén részletesen bemutatja, hogy hogyan fejlődtek az animációk, a járművek, a páncélok, valamint az egységek viselkedése és hogyan változott meg a környezet a CoH3-ban. "Az egységek most már tényleg reagálnak a környezetükre, például, amikor egy repülő repül el a fejük felett, vagy egy ellenség a közelükben van, megváltozik az állásuk, ami egy valódi, élő harcteret hoz létre.", mondta Tristan Brett, a Company of Heroes 3 Art Director-a.

 
További információkért a Company of Heroes 3-ról, látogass el a www.companyofheroes.com weboldalra. Kövesd a játékot a YouTube, Twitter, Discord, Twitch és Facebook platformokon. További információkért a SEGA Europe-ról, keresd fel a www.sega.co.uk weboldalt és kövesd a Facebook, Instagram, YouTube, Twitch és Twitter oldalaikat.2022.04.22
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • Lake (PS4) Kaland
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • Lake (PS5) Kaland
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
 • Final Fantasy IX (NS) Szerepjáték (RPG)
   
  Nintendo Switch
   
   
   
   
összes