Get Adobe Flash player

 

Hír - Company of Heroes 3 – Rombolás

Company of Heroes 3 - Rombolás

 

Készülj fel egy teljesen új szintű rombolásra a Company of Heroes 3-ban. A legújabb betekintőben a Relic körüljárja az új rombolási rendszert, ami lehetőséget ad a játékosoknak, hogy ledöntsenek harangtornyokat, épületeket és nagy mértékben befolyásolják a háborús környezetet egy, a műfajban eddig még soha nem látott mértékben.

 

"Van egy olyan érzésem, hogy sokan a játék közben megnyomják a taktikai szünet gombot csak azért, hogy körbe forgassák a kamerát és végignézzék a pusztítást és annak minden dicsőségét abban az egy képkockában" mondta Jason Brackman, a Relic vezető technical artistja.

 

Hogy milyen messzire megy a környezetrombolás a Company of Heroes 3-ban? A repülő törmelékek és összedőlő épületek most már a közelben tartózkodó egységek végzetét jelenthetik. Azonban a ledöntött épületek szintén jelenthetnek taktikai előnyt is, hiszen így a játékosok fedezéknek is használhatják azokat. A játékosok továbbá előre lerombolhatják a pályát taktikai bombázással, amivel még jobban kiterjeszthetik a stratégiájukat és lehetőségeiket a csatatéren.

 

A Company of Heroes 3 magába foglalja az akciót, a taktikát és a stratégiát is. Vegyél részt egy valós idejű csatában, majd adj utasításokat tábornokként, megszabva, hogy hogyan menjen végbe a hadjárat. Itt viszont már minden döntésed kulcsfontosságú. Törd meg az ellenfeleidet új és már ismerős frakciókkal, egységekkel és nemzetközi harccsoportokkal. Légy a parancsnoka a földi, a légi, valamint a haditengerészeti erőknek és építs ki utánpótlás vonalakat, hogy visszaverd az ellenség előrenyomulását az új Dynamic Campaign Map-en, ahol nincs két ugyanolyan végigjátszás!

 

További információkért a Company of Heroes 3-mal kapcsolatban keresd fel a www.companyofheroes.com weboldalt. Követheted a játékot a YouTube, Twitter, Discord, Twitch és Facebook felületeken. További információkért a SEGA Europe-al kapcsolatban, keresd fel a www.sega.co.uk weboldalt és kövesd a Facebook, Instagram, YouTube, Twitch és Twitter oldalaikat.2022.06.16
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • Lake (PS4) Kaland
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • Lake (PS5) Kaland
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
 • Final Fantasy IX (NS) Szerepjáték (RPG)
   
  Nintendo Switch
   
   
   
   
összes