Hír - Debütált a Men of War II a Golden Joystick Awards 2021-en

Debütált a Men of War II a Golden Joystick Awards 2021-en


Az 1C Entertainment és az eredeti fejlesztő, a Best Way készíti az RTS folytatásátAz 1C Entertainment és a Best Way örömmel jelenti be a Men of War II-t, ta széles körben elismert stratégiai franchise, a Men of War új fejezetét. A bejelentésre a Golden Joystick Awards 2021 díjátadón került sor, megmutatva, hogy a széria eredeti alkotói milyen új és izgalmas funkciókkal készültek a következő fejezetre. A Men of War II a győzelem felé 2022-ben menetel PC-n (Steamen).

 

Nézd meg a Men of War II első trailerét: https://youtu.be/6Y1zhLnZyO4


A Men of War debütálása óta kiadott számos kiegészítő és spinoff után a Men Of War II visszatér a széria gyökereihez, hogy újraépítse és újradefiniálja a valós idejű stratégia játékmenetét. Az új Front Line (Frontvonal) mechanika az izgalmas, dinamikus összecsapások sziklaszilárd alapja, ahol az összecsapásokkal járó „kötélhúzás" közvetlenül is befolyásolja a területek határait. Az elhúzódó csaták menedzselése, a védtelen vonalakon való áttörés, a lövészárok ásás és a csapatok támogatása az újonnan megszerzett területen mind része ennek.Szerezz nagyobb irányítást a csataterek felett a továbbfejlesztett Direct Vision funkcióval, hogy egy adott egységre fókuszálhass, fejlesztve, kicserélve, vagy épp megjavítva annak felszerelését akár menet közben is. Rombold porig a hadszínteret az erőteljes páncélosokkal és a nehéztüzérséggel amely képes az épületek és az ágyúállások elpusztítására, miközben egy többek között 45 zászlóaljat és több mint 300, teljes történelemhűséggel megalkotott járművet tartalmazó repertoárt használsz ki.

 

Két sztorikampány - amit egyedül, vagy akár összesen 5 játékossal is élvezhetsz az online kooperatív módban - teszi lehetővé a harcot a nyugati és a keleti fronton is. Irányítsd a bátor szövetségeseket, amint a porig rombolt Franciaországon küzdik át magukat, vagy irányítsd a rendíthetetlen Szovjeteket, akik hazájukat védik a vészjósló Harmadik birodalommal szemben. A 2. világháborúhoz való visszatéréssel a Best Way olyan csatákat helyez a rivaldafénybe, melyek a sorozatban korábban nem szerepeltek: például Falaise elfoglalása, vagy a Bagratyion hadművelet.

 

Nézz szembe az ellenség seregeivel az intenzív csaták során a széria eddigi legfejlettebb online multiplayer módjában. Válassz a Szövetséges, a Szovjet vagy a Német oldal közül, és indulj háborúba. Skirmish- és challenge-térképek sokasága közül választhatsz, melyek mindegyike a lehető legaprólékosabban került kidolgozásra, igazodva az adott korhoz. A parancsnokok csapatokba is verődhetnek az online kooperatív módban, hogy az új, fejlettebb mesterséges intelligenciával vegyék fel a harcot a véres összecsapások során.

Európa megtépázott csatatereit realisztikus fizika és teljesen rombolható tereptárgyak teszik hitelesebbé, lehetővé téve a hadvezéreknek a háborús zónák alakítását úgy, ahogy szeretnék. Az immerzív hangdizájn a megragadja a tömör, gyomorforgató káosz kakofóniáját életszerű robbanásokkal, a gépfegyverek kalapálásával, a német páncélosok robajával fűszerezve. A teljes modtámogatás végtelen lehetőségeket biztosít új csataszituációk létrehozásához a különleges pálya- és modkészítő eszközöknek hála.

"A Men of War II nagy hangsúlyt fektet a taktikus döntéshozásra, és a legfontosabbra, a történelemhűségre." mondta Nikolay Barishnikov, az 1C Entertainment CEO-ja. "Szeretnénk a legautentikusabb és szórakoztatóbb élményt nyújtani a játékosoknak. A rombolható környezettel, a hatalmas mennyiségű egységgel, a teljes modtámogatással a törekvő parancsnokok a saját szabályaik szerint élhetik át a 2. világháborút."

A Men of War II 2022-ben érkezik PC-re, a Steamre és más felületekre.

További információkért tedd a játékot a Steames kívánságlistádra, látogass el az 1C Entertainment weboldalára, lájkold Facebook oldalát, és kövesd a @1C_Company -t Twitteren.2021.11.23
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes