Get Adobe Flash player

 

Hír - ÜDV A TWO POINT CAMPUSBAN

ÜDV A TWO POINT CAMPUSBAN - FELVÉTELIZZ MÉG MA, HOGY BEKERÜLJ A 2022-ES VÉGZŐSÖK KÖZÉ!

Építsd fel a saját egyetemed, úgy, ahogy akarod!


A SEGA® Europe Ltd. És a Two Point StudiosTM örömmel mutatja be a Two Point CampusTM-t, a szakma által is elismert Two Point HospitalTM folytatását, amely PC-re és konzolokra egyidőben érkezik 2022-ben! Hozd létre álmaid kampuszát, alakítsd diákjaid életét úgy, ahogy akarod, és menedzseld az egyetem ügyeit! A móka itt kezdődik.

Nézd meg a bejelentő trailert: https://www.youtube.com/watch?v=Ed7T2y8u29c&feature=youtu.be

A Two Point Campus-ban nem csak felépítened, de üzemeltetned is kell a saját kampuszod, ahol az általad hozott döntések mind diákjaid, mind alkalmazottjaid életét formálják. Első ízben építkezhetsz a szabadban is, ahogy létrehozod a saját kampuszod, annak épületeit, és az ezeket övező területeket. Húzz fel kollégiumokat, alakíts ki sétaútvonalakat, sövénykerítést, és számos egyéb dolgot a könnyen használható, kreatív eszközök segítségével. Csak a képzeleted szabhat határt! (na meg a játékbeli bankszámlád).

A móka itt még nem ér véget! Two Point-megye lakosai széleskörű prioritásokkal rendelkeznek az oktatás kapcsán, így diákjaid olyan elképesztően szokatlan órákon vehetnek részt, mint a Lovagiskola, ahol a lovagi tornát sajátíthatják el. A kevésbé harcias lelkűek feliratkozhatnak a Gasztronómiára, ahol szó szerint hatalmas étkeket készíthetnek el, mint a gigantikus pizzák és a hasonló méretű piték.
Nem szól azonban minden a komoly oktatásról - gondoskodnod is kell diákjaidról, megismerve személyiségeiket, kiszolgálva igényeiket és elvárásaikat! Vedd őket körül barátokkal, segíts nekik kapcsolatokat létrehozni, és segíts nekik egy olyan kiegyensúlyozott órarendet kialakítani, ahol az órák mellett van idő a közösségekre, a sportra.

"Reméljük, hogy a fantasztikus Two Point-közösség szeretni fogja a Two Point Campus által kínált kreatív szabadságot, az új játékosok érdeklődését pedig felkelti a különc világ, amit építünk, a ránk jellemző humorral és vonzerővel.", mondta Gary Carr, a Two Point Studios társalapítója és kreatív igazgatója.

A Two Point Hospitalhoz hasonlóan a Two Point Campus is egy bájos, könnyen tanulható, mégis mély stratégiai játék, amely egy teljesen új helyszínen játszódik. További információkért látogass el a hivatalos weboldalra www.twopointcampus.com) ahol feliratkozhatsz a Megyebelépőre, amely révén számos játékbeli tárgyhoz juthatsz majd ingyen. Követheted a játékot a közösségi csatornákon is Instagram, Facebook és Twitter. A SEGA Europe-pal kapcsolatos további információkért látogass el a www.sega.co.uk oldalra és kövess minket a közösségi médiában is: Facebook, Instagram, YouTube és Twitter.2021.06.11
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes