Hír - Érkezik a csillagokkal teli WWE® 2K22 The Whole Dam Pack

Érkezik a csillagokkal teli WWE® 2K22 The Whole Dam Pack


Machine Gun Kelly, Logan Paul és Rob Van Dam az utolsó DLC csomag főszereplői

 

Akár zenét játszol, akár vitákat generálsz, vagy csak simán átszeled az eget, minden szem rajtad lesz a WWE® 2K22 The Whole Dam Pack-nek köszönhetően, amely a mai naptól már elérhető. Az ötödik és egyben utolsó DLC csomag* egyik főszereplője a popkulturális ikon, Machine Gun Kelly, a közösségi média megasztárja, Logan Paul, és a magasan szálló és még annál is keményebbet ütő WWE Hall of Famer, Rob Van Dam. A csomag tartalma még LA Knight, Xia Li, Commander Azeez és Sarray. Mind a hét szupersztár MyFACTION EVO kártyákkal érkezik, amiket a játék során fejleszteni lehet a MyFACTION játékmódban.

 

A The Whole Dam Pack popkulturális hangulatot hoz a két karizmatikus vendégnek köszönhetően: a zenész, színész, divatikon és WWE 2K22 Executive Soundtrack Producer Machine Gun Kelly mellett érkezik még a közösségi média dinamó, bokszoló és vállalkozó, Logan Paul. Mind a két sztárnak van közös történelme a WWE-vel, mivel MGK fellépett a WrestleMania XXVIII-n, majd később összetűzésbe keveredett a WWE Szupersztár Kevin Owens-szel a Monday Night Raw alkalmával, míg Logan Paul csapatba állt a The Mizzel, hogy legyőzzék Rey Mysteriot és Dominik Mysteriot egy WrestleMania 38-as meccsen, valamint feltűnt korábban a WrestleMania 37-en, és többször megjelent a Monday Night Raw-n, valamint a SmackDown-on is.

 

A WWE történelmének egyik legizgalmasabb sztárjaként, Rob Van Dam azzal csinált magának nevet az ECW-n, hogy megnyerte az ECW Világbajnokságot, a World Television Bajnokságot, valamint kétszer elhódította a World Tag Team Bajnoki címet is. A WWE-be jutva RVD az akrobatikus harcművészetét használta fel a támadásaiban és a lélegzetelállító Five Star Frog Splash befejezőmozdulatát, amiknek köszönhetően WWE bajnok, hatszoros Nemzetközi bajnok, négyszeres Hardcore bajnok, Európai bajnok, kétszeres World Tag Team bajnok, WWE Tag Team bajnok, Money in the Bank győztes és nem utolsó sorban WWE Hall of Fame tag lett.

 

Lezárva a csomag tartalmát és ezzel debütálva a WWE 2K franchiseban, itt van még a nagyszájú LA Knight, a WWE első női kínai szupersztárja Xia Li, a toronymagas Commander Azeez és a gondtalan, "A Nap harcosa", Sarray.

 

A The Whole Dam Pack már elérhető önálló vásárlásként, míg az összes DLC csomag része a Szezonbérletnek, valamint a Deluxe Edition és az nWo 4-Life Digital Edition WWE 2K22 kiadásoknak.

 

A WWE 2K22 már elérhető. További információkért a WWE 2K22-ről, látogass el a játék hivatalos weboldalára, legyél rajongó a Facebook-on, kövesd a játékot a Twitter és az Instagram felületeken, vagy iratkozz fel YouTube-on.

 

*A The Whole Dam Pack a Deluxe Edition és az nWo 4-Life Digital Edition WWE 2K22 kiadások részét képezi, valamint elérhető a WWE 2K22 Szezonbérlettel is. Szintén elérhető önálló vásárlásként is, de ebben az esetben az alapjáték szükséges hozzá.2022.07.19
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes