Hír - FEDEZD FEL A SYNDUALITY-T, AZ ÚJ SCI-FI SHOOTERT A BANDAI NAMCO ENTERTAINMENTTŐL

FEDEZD FEL A SYNDUALITY-T, AZ ÚJ SCI-FI SHOOTERT A BANDAI NAMCO ENTERTAINMENTTŐL

 

A vezető videójátékkiadó, és fejlesztő Bandai Namco Europe S.A.S. bejelentette a SYNDUALITY-t, egy új játékot, amelyet a Game Studio fejleszt, és amely a nem rég bejelentett transzmédia Sci-fi franchise részét képezi. A SYNDUALITY egy Sci-fi Shooter, amely egy futurisztikus disztópiában játszódik, ahol az embereknek és az MI-knek együtt kell élniük és össze kell dolgozniuk a túlélés érdekében. A játék PlayStation®5, Xbox Series X|S és PC platformokra jelenik meg.

 

A SYNDUALITY cselekményei 2222-ben játszódnak, néhány évvel egy rejtélyes, mérgező eső után, melyet csak „The Tears of the New Moon", azaz a Hold könnyeiként emlegetnek. A mérgező eső eltörölte a Föld színéről az emberiség nagy részét és deformált lények születését okozta, amelyek most vadásznak a megmaradt populációra. A csapás hatására az emberiségnek létre kellett hoznia egy földalatti menedéket, az Amasia-t, ahol felfedeznek és elkezdenek együttműködni a mesterséges intelligenciájú létformával, a Magussal.

 

"A SYNDUALITY egy olyan projekt, amelyet alig várunk, hogy a játékosok kezébe adjunk," mondta Yosuke Futami, a Bandai Namco Entertainment Inc. Producere. "Olyan híres tervezőkkel dolgozunk együtt, mint Neco, aki a karakterdizájnokért felelős és Ippei Gyoubu, aki pedig a mechanikai dizájnokért felel, valamint a Game Studio csapatával, hogy egy szórakoztató, erős alapjátékmenettel rendelkező shootert hozhassunk létre, amely egyedi fókuszt helyez az MI-k és emberek közötti kapcsolatokra, ahol a kötődés, amelyet a játékosok kialakítanak a Magusokkal befolyásolják a játékmenetet és a történetet."

 

A játékban a játékosok a Drifterek bőrébe bújnak, akik az AO kristályok gyűjtéséből élnek, amely egy, a Földön elérhető ritka erőforrás. Ebben a küldetésben szembe kell majd szállniuk a xenomorf lényekkel, melyeket Enderekként ismernek, segítségükre pedig a Magusok lesznek, akik mesterséges intelligenciával rendelkeznek és segítenek majd a játékosoknak az útjuk során a csatákban, az útbaigazításban, tippeket adnak és figyelmeztetnek, ha szükséges. Mindeközben a kapcsolat a játékos és az MI-k között fejlődik és megerősödik. A játékmenet és a harc a SYNDUALITY-ban a Cradle Coffinok köré összpontosul, melyek felfegyverzett járművek, amik segítségével a játékosok bejárhatják a felszínt és teljesen testre is szabhatják azokat, a kinézettől kezdve a fegyverek típusáig, hogy az illeszkedjen a játékstílusukhoz. A SYNDUALITY szintén rendelkezik majd többjátékos móddal, így más Drifterek is csatlakozhatnak a játékosokhoz, hogy segítsék őket a küldetésük során, vagy éppen ellenük forduljanak, így visszavetve a progressziójukat vagy hogy kifoszthassák őket.

 

További információkért a SYNDUALITY Bandai Namco Europe további címeiről, látogass el a www.bandainamcoent.eu weboldalra. Kövesd a játékot a Twitteren: https://twitter.com/synduality.2022.09.15
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • NBA 2K23 (XSX) Sport
   
  Xbox Series X
   
   
   
   
 • NBA 2K23 (PS5) Sport
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
 • Temtem (NS) Kaland
   
  Nintendo Switch
   
   
   
   
 • Temtem (PS5) Kaland
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
 • Temtem (XSX) Kaland
   
  Xbox Series X
   
   
   
   
 • The Ascent (PS5) Akció
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
összes