Get Adobe Flash player

 

Hír - FEDEZD FEL A TALES OF ARISE OPENING MOVIE-JÁT, AMIT AZ UFOTABLE ANIMÁLT

A film, amit a híres anime stúdió, az Ufotable készített, bepillantást enged a hősi utazásba, ami a játékosokat a Tales of Arise-ban várja. Ebben a filmben elhangzik a játék nyitódala, „KANKAKU PIERO" „HIBANA" című száma. A Tales of Arise Alphen és Shionne küldetését követi, aminek célja, hogy felszabadítsák Dahnát Rena uralma alól. Hogy segítsék a harcot, csatlakozik hozzájuk Rinwell, Law, Kisara és Dohalim, és persze mindannyian hozzák magukkal a saját motivációikat, történeteiket és harci képességeiket a csapatba.

 

A Tales of Arise 2021. szeptember 10-én jelenik meg PlayStation4-re, PlayStation5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re és PC-re. Az előrendelés már elindult a BANDAI NAMCO Entertainment Europe Store-on és a résztvevő kiskereskedelmi partnereknél.

 

Még több információért a Tales of Arise-ról és a BANDAI NAMCO Entertainment Europe további termékeiről, látogasd meg a www.bandainamcoent.eu oldalt vagy kövess minket a Facebookon itt: https://www.facebook.com/BandaiNamcoEU. Csatlakozz a beszélgetéshez a Twitteren itt: https://www.twitter.com/BandaiNamcoEU.

 2021.07.05
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes