Get Adobe Flash player

 

Hír - FEJLESZTŐI VIDEÓN A HUMANKIND CIVILIZÁCIÓI ÉS IDEOLÓGIÁI

Milyen felépítése lesz kormányodnak? Sereged sorkatonákból, vagy hivatásos katonákból fog állni? A földbirtoklás örökölt vagy kommunális lesz? Ezeket a dolgokat a valóságban talán nem változtathatod meg, de a SEGA és az Amplitude körökre osztott, történelmi stratégiai játéka, a HUMANKIND keretében ilyen és hasonló döntéseiddel formálhatod majd társadalmad.

 

Minden civilizációddal kapcsolatos döntésednek közvetlen hatása lesz a játékmenetre, és segít elhelyezkedni a 4 ideológiai ág között: gazdaság, geopolitika, kormányzás és társadalom. Ezek képviselik az értékeket és társadalmi felépítést a játék világában. A civilizációval kapcsolatos döntéseket játékhelyzetek fogják élesíteni, így a kontextusban értelmet nyernek, és közvetlen hatásuk lesz a játékmenetre egészen a játék végéig. A valós történelmi helyzeteken alapuló narratív események további választások elé állítanak majd, amikkel tovább formálhatod ideológiáidat.

 

 

Ne feledd, ha szeretnél mindenkinél előbb játszani a HUMANKIND-dal, iratkozz fel az OpenDev programba, hogy részt vehess a három játékmenet szcenárióban. A részletekért látogass el az http://opendev.humankind.game/ oldalra.

 

A HUMANKIND 2021-ben jelenik meg PC-re.

 2020.07.23
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes