Hír - Gyűjtsd a pontokat a Topgolf-ban a PGA TOUR® 2K23-ban

Gyűjtsd a pontokat a Topgolf-ban a PGA TOUR® 2K23-ban

 

A 2K együttműködése a népszerű golfparti élménnyel életre keltette az eddigi legrealisztikusabb Topgolf szimulációt

 

Idén októberben a Topgolf bemutatkozik a PGA TOUR® 2K23-ban, és azzal bízza meg a játékosokat, hogy játszanak a barátaik ellen, teszteljék a képességeiket és szerezzenek magas pontszámokat, hogy kérkedhessenek. A Topgolf Las Vegas-i helyszínének élethű másában a játékosok 10 labdát üthetnek különböző célokba, melyek különböző távolságban vannak és különböző méretűek. A játék során pontokat és MyPLAYER tapasztalati pontot szerezhetnek. Minden labda számít, szóval az ütő kiválasztása és az ütés irányítása rendkívüli fontossággal bír, hogy maximalizálni tudd a pontjaid számát. A játékosok részt vehetnek a Topgolf kihívásban egyedül vagy akár egy négy játékosból álló csoportban, lokális vagy online többjátékos módban.

 

Nézd meg a legújabb trailert itt: https://youtu.be/EDSI01c8YR4

 

A Topgolf és a 2K együttműködése a franchise első hasonló kezdeményezése és tovább mélyíti a játék élethűségét. A Topgolf mind az alkalmi játékosoknak, mind pedig a veteránoknak szórakoztató, így tökéletesen illik a PGA TOUR 2K élményéhez, amely minden képességű játékost szívesen vár.

 

"A játék a legfontosabb eleme az élménynek," mondta Geoff Cottrill, a Topgolf Chief Marketing Officere. "A 2K egy hihetetlen brand, amely világklasszis játékokat hoz létre és nincs is jobb partner, akivel kiterjeszthetnénk az élményünket a videójátékok világába."

 

A PGA TOUR 2K23 már előrendelhető a hazai boltokban.

 

A PGA TOUR 2K23 Standard Edition október 14-én jelenik meg Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation®5 (PS5TM), PlayStation®4 (PS4TM) és PC platformokra.

 

További információkért a PGA TOUR 2K23-ról és a 2K-ről látogass el a https://pgatour.2k.com/2k23/ weboldalra. Kövesd a játékot a Facebook, YouTube, Twitter, Instagram és TikTok oldalakon és használd a #PGATOUR2K23-t.2022.09.15
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • NBA 2K23 (XSX) Sport
   
  Xbox Series X
   
   
   
   
 • NBA 2K23 (PS5) Sport
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
 • Temtem (NS) Kaland
   
  Nintendo Switch
   
   
   
   
 • Temtem (PS5) Kaland
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
 • Temtem (XSX) Kaland
   
  Xbox Series X
   
   
   
   
 • The Ascent (PS5) Akció
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
összes