Get Adobe Flash player

 

Hír - HAMAROSAN ELSZABADUL A RESIDENT EVIL 3 DEMÓJA

A Capcom ma bejelentette, hogy a rajongók napokon belül belekóstolhatnak a Resident Evil 3 akciódús demójába. A Resident Evil 3: Raccoon City Demo keretében a játékosok felhúzhatják a legendás hősnő, Jill Valentine cipőjét, ahogy Carlos Oliveira és a U.B.C.S. (Umbrella Biohazard Countermeasure Service) oldalán igyekszik evakuálni a civileket az összeomlás szélén álló Raccoon Cityből. Az ártatlan civilek mellett Jillnek saját magát is mentenie kell a könyörtelen biológiai fegyver, Nemesis elől, akinek az elpusztítása az egyetlen célja. A demó Xbox One-on 2020. március 19. 5:00-tól, PlayStation 4-en és PC-n pedig 2020. március 19. 18:00-tól lesz elérhető, a teljesítéséért pedig egy exkluzív előzetes lesz a játékosok jutalma.

 

 

Ha Jill küzdelme nem lenne eleve elég hátborzongató, a Capcom meghívja a játékosokat, hogy próbára tegyék magukat egy kihívást jelentő Mr. Charlie vadászaton a demóban. Összesen húsz Mr. Charlie szobor van szétszórva Raccoon City-szerte: képes vagy megtalálni és elpusztítani mindet, miközben Nemesis folyamatosan ott van a sarkadban? A képernyőn megjelenő számlálóval nyomon követheted a már megtalált szobrokat, végső teljesítményed pedig megtudhatod a demó végén.

 

Ugyancsak márciusban a játékosok belekóstolhatnak az aszimmetrikus 4-1 elleni többjátékos élmény, a Resident Evil 3 részét képező Resident Evil Resistance izgalmaiba is. A nyílt béta 2020. március 27-én veszi kezdetét, melyben a játék négy gonosztevőjének egyike, Daniel Fabron szerepében végezhetsz szörnyű kísérleteket számos biológiai fegyverrel és csapdával, vagy csatlakozhatsz a kiutat kereső túlélők négy fős csapatához, hat különleges képességekkel bíró karakter közül válogatva. A Resident Evil Resistance nyílt bétája Xbox One-on 2020 március 27. 8:00-kor, PlayStation 4-en és PC-n pedig 2020. március 27. 18:00-kor veszi kezdetét, és egészen a játék 2020. április 3-i megjelenéséig fog tartani.

 

A Resident Evil 3 és a játék részét képező Resident Evil Resistance 2020. április 3-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2020.03.16
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes