Get Adobe Flash player

 

Hír - HÓDÍTSD MEG STÍLUSOSAN A PGA TOUR 2K21 KARRIER MÓDJÁT

A 2K ma új PGA TOUR® 2K21 előzetest adott ki, melyben felfedte a játék hencegéssel és a klubház innenső oldalának legmenőbb golfruházataival teli karrier módját. Az előzetest, ahogy a játékbeli meccseket is, Luke Elvy és Rich Beem kommentálja.

 

 

A PGA TOUR 2K21 karrier módja MyPLAYER karaktered - akit te magad alkothatsz meg a játék részletes karakterkészítőjével - utazását követi végig egészen a szerény kezdetektől, ahogy igyekszel nevet szerezni magad a Korn Ferry Tour versenyen, egészen végső küzdelmedig a borító sztárja, Justin Thomas ellen a FedExCup dicsőségéért. Kalandod során élvezheted a rengeteg MyPLAYER testreszabási lehetőséget, köztük egyedi kinézeteket, hajstílusokat és divatopciókat férfi vagy női MyPLAYER karakterednek, valamint olyan márkák ruházatait, mint az adidas, Polo Ralph Lauren, Malbon Golf, Callaway Golf, Bridgestone Golf, Taylormade Golf és sok más, illetve pár jóval szokatlanabb darabot (valaki kengurukat emlegetett?).

 

A PGA TOUR 2K21 2020. augusztus 21-én jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, 2020. szeptember 25-én pedig Nintendo Switch-re.

 2020.06.17
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes