Get Adobe Flash player

 

Hír - HOLNAP ÉRKEZIK MEG AZ ASSASSIN’S CREED VALHALLA ELSŐ KIEGÉSZÍTŐJE

A Ubisoft bejelentette, hogy az Assassin's Creed® Valhalla első kiegészítője, a Wrath of the Druids holnap fog megjelenni minden platformra. Eivor legújabb kalandjában a játékosok beutazhatják Írország varázslatos és gyönyörű tájait, ahogy felfedik egy ősi druida szekta, a Children of Danu titkait. A kelta mítoszokban és folklórban elmerülve a játékosoknak kísértetjárta erdőkön és káprázatos tájakon kell átverekedniük magukat, miközben segítenek a kelta királyoknak egyesíteni Írországot.

 

Assassin's Creed Valhalla - Wrath of the Druids Trailer

 

A történet azzal veszi kezdetét, hogy Eivort Írországba hívja rég elveszett unokatestvére, Barid. Ezt követően Írország királya, Flann Sinna egy veszedelmes utazásra küldi őket, hogy egyesítsék a háborúzó frakciókat. A lebilincselő, de alattomos kelta Írország egy teljesen új felfedezhető régió három tartománnyal, és Dublin városával. A kiegészítőben továbbá olyan híres történelmi helyek is szerepelnek, mint a Giant's Causeway, a Tara Hill, a Black Pig's Dyke, a Ben Bulben és mások.A Ubisoft Bordeaux* által fejlesztett Wrath of the Druids számos újdonságot hoz az Assassin's Creed Valhalla világába, mint:• Teljesítsd a kelta királyok követeléseit források összegyűjtésével.
• Hódítsd meg a Ring Forts erődöket, köss szövetségeket és urald a kereskedelmi útvonalakat, hogy felépítsd Dublin gazdagságát, és megerősítsd helyét, mint a kereskedelem székhelye.
• Válts be ritka forrásokat egzotikus jutalmakra a tengerentúli nemzetekkel, hogy felvirágoztasd Dublin városát.
• Sajátítsd el egy új fegyvertípust: a sarló egy gyors és halálos penge, ami mindkét kézben forgatható.
• Vess be olyan új képességeket, mint a Viking Salute, a Smoke Bomb Arrow, az Irish Hound Summoning és a Sickle Combo.
• Küzdj meg és győzedelmeskedj új ellenfelekkel szemben, mint a rejtélyes druida szekta, a Children of Danu, a Drengrs, az ír frakciók és új mitikus teremtmények.
• Fedezz fel egy sor új felszerelést és fegyvert, és még több testreszabási lehetőséget Eivor hosszúhajója, lova, varja, tetoválásai, haja és település dekorációi számára.A kiegészítő eléréséhez nem szükséges a sztori kampány teljesítése. A Wrath of the Druids már Anglia elérését és az első narratív fejezet teljesítését követően megnyílik - Grantebridgescire vagy Ledecestrescire, melyből mindkettő rögtön a Norvégiába érkezés után nyílik meg. A kiegészítő eléréséhez nincs kikötött szinthatár sem.A Ubisoft Montreal* által fejlesztett Assassin's Creed Valhalla egy lebilincselő élményt kínál a játékosoknak, melyben a kilencedik századi Norvégia végtelen háborúi és fogyatkozó készletei elől menekülő legendás viking harcos, Eivor szerepét ölthetik magukra. A játékosok egy átdolgozott kétkezes harcrendszerrel megtapasztalhatják a viking harcosok kegyetlen harcstílusát és olyan új játékmechanikákkal ismerkedhetnek meg, mint a fosztogatások, az ostromok és a település, valamint az átdolgozott fejlődési- és felszerelésfejlesztési rendszer. A politikai szövetségek, harci döntések és dialógus választások befolyásolják az Assassin's Creed Valhalla világát, így a játékosoknak megfontoltan kell választaniuk, hogy megvédjék klánjuk otthonát és jövőjét.Az Assassin's Creed Valhalla országszerte kapható PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.


*A Ubisoft Sofia, Singapore, Montpellier, Barcelona, Kyiv, Bordeaux, Shanghai, Chengdu, Philippines, Quebec, Bucharest, Saguenay, Winnipeg és Pune stúdiói, valamint külső partnerük, a Sperasoft közreműködésével.

 

 2021.05.12
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes