Get Adobe Flash player

 

Hír - HOLNAP LÉP A TEKKEN 7 RINGJÉBE A LENGYEL MINISZTERELNÖK

A BANDAI NAMCO Entertainment bejelentette, hogy holnap csatlakozik a TEKKEN 7 harcosaihoz Lidia Sobieska a Season Pass 4 utolsó karaktereként.

 

Lidia mindig is egyenes és határozott nő volt. Meglátása szerint az igazsághoz abszolút hatalomra van szükség, ezért már fiatalkorától kezdve nagy érdeklődést mutatott a karate iránt. Apja elvesztése felkeltette érdeklődését családja politikai hagyományai iránt. Lidia mindkét területen remek eredményekkel büszkélkedhet: 18 évesen elindult és meg is nyerte első karate világbajnokságát, nemrég pedig a lengyel politika legfiatalabb feltörekvő sztárjává vált. A Mishima Zaibatsu által indított háború Lengyelországot is nagyban érinti és eltökélt, hogy saját kezével rendezze a kialakult helyzetet.

 

 

Az új karakter mellett egy új pálya is érkezik Island Paradise néven, ami egy igazán kellemes hely, és kész a legdurvább összecsapások fogadására is.A DLC 18 (Lidia) és DLC 19 (Island Paradise) külön, és a Season Pass 4 részeként is elérhető lesz.A TEKKEN 7 országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. 2021.03.22
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes