Hír - INDULJ EL EGY IZGALMAS ÚJ KORSZAKBA AZ OCTOPATH TRAVELER II-BEN

INDULJ EL EGY IZGALMAS ÚJ KORSZAKBA AZ OCTOPATH TRAVELER II-BEN

 

Az OCTOPATH TRAVELER sorozat új, önálló része mától elérhető Nintendo SwitchTM, PlayStation®5, PlayStation®4 és PC platformokon

 

A SQUARE ENIX® bejelentette, hogy az OCTOPATH TRAVELERTM II, a kritikusok által is elismert OCTOPATH TRAVELER RPG sorozat második része már elérhető Nintendo SwitchTM, PlayStation®5 (PS5TM), PlayStation®4 (PS4TM) és PC platformokon.

 

Nézd meg az OCTOPATH TRAVELERTM II megjelenési trailerét itt: https://youtu.be/52QAFdezH3s

 

A kritikusok által is elismert eredeti játék fejlesztőitől, az OCTOPATH TRAVELER II a játékosoknak egy teljesen új világot mutat be, Solistiát, ahol nyolc utazónak, egyedi történetekkel és motivációkkal kell neki vágniuk a veszélyes vidékeknek, az ellenségek stratégiai, körökre osztott csatákban való legyőzésének, valamint el kell igazodniuk egy új, ígéretekkel teli ipari korszakban.

 

Az OCTOPATH TRAVELER II egy teljesen új történetet mesél el, egy új világban, amely független az eredeti címtől. A játékosok megismerhetik mind a nyolc eredeti karaktert és átélhetik az új funkciókat és a játékmenet elemeket. Az OCTOPATH TRAVELER II a tökéletes játék a sorozat újoncainak, miközben megőrzi az eredeti játék báját a már meglévő rajongóknak azáltal, hogy fejleszti a sorozat ikonikus HD-2D látványvilágát, amely egy elképesztő keveredése a retró 2D karaktereknek egy gyönyörű 3D világgal.

 

Az új és visszatérő játékmenet funkciók és elemek:

 
Break & Boost Harcrendszer - A játékosoknak stratégikusan kell cselekedniük, hogy kihasználhassák az ellenségeik gyengepontjait és megtörjék („Break") őket, ezzel pedig több sebzést okozhassanak, és "Boost"-olják az utazóikat, hogy felfejlesszék a készségeiket.

 
Path Actions - A játékosok az adott karakterekre jellemző egyedi akciókkal léphetnek kapcsolatba különböző módokon az NPC-kel a világban. A Path Action-ök a főhőstől és a napszaktól függően változnak.


Teljesen új történet és karakterek - A játékosok egy hatalmas kalandra indulhatnak el Solistia új világába, és a nyolc utazó összefonódó történeteit élhetik át: Hikari (Harcos), Agnea (Táncos), Partitio (Kereskedő), Osvald (Tudós), Throné (Tolvaj), Temenos (Pap), Ochette (Vadász) és Castti (Patikus).

 
Napszak - A város látképe és a Path Action-ök minden karakter számára elérhetőek és változnak a napszak függvényében, így több lehetőség nyílik a felfedezésre.


Latent Power - Egy új harcelem, amellyel a karakterek erőteljes képességeket hajthatnak végre egyszer, amikor a képesség mérője megtelik harc közben.

 
Keresztutak - Utazásuk közben további történetek derülnek ki a főhősök között, amellyel még jobban összekötődik a narratívájuk.

 

Az OCTOPATH TRAVELER II Prologue demó már elérhető Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 és PC platformokon. A Prologue demó lehetővé teszi a játékosoknak, hogy válasszanak a nyolc főszereplő egyikéből és elkezdjék az utazásukat, melyet három órán keresztül folytathatnak. A mentés tovább vihető a teljes játékba a vásárláskor.

 

Az OCTOPATH TRAVELER II már elérhető Nintendo SwitchTM, PlayStation®5, PlayStation®4 és PC platformokon. További információkért látogass el ide: https://www.octopathtraveler2.com.

 

Kapcsolódó linkek:
Hivatalos weboldal: https://www.octopathtraveler2.com
Twitter: @SquareEnix
Facebook: @SquareEnix
YouTube: @SquareEnixNA
Instagram: @SquareEnix
#OctopathTraveler22023.02.24
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes