Get Adobe Flash player

 

Hír - INTERAKTÍV FORMÁBAN ELEVENEDIK MEG A KÖZKEDVELT BLAZE AND THE MONSTER MACHINES

Kösd be az öved, és készülj fel egy életre szóló száguldásra! A családbarát interaktív szórakoztató termékek vezető kiadója, az Outright Games a Nickelodeon közreműködésével örömmel jelenti be vadonatúj játékukat Blaze and the Monster Machines: Axle City Racers címen. A Nickelodeon nagysikerű gyermeksorozatán alapuló játék idén ősszel fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és digitálisan PC-re.

 

Blaze and the Monster Machines: Axle City Racers - Announcement Trailer

 

A Blaze and the Monster Machines-rajongók végre részesei lehetnek az akciónak a lenyűgöző monster truck Blaze, valamint barátja és sofőrje, AJ oldalán, ahogy izgalmas kalandokra indulnak Pickle, Darington, Zeg, Starla, Stripes és még a csaló Crusher társaságában is Axle City színes utcáin azzal a céllal, hogy megnyerjék a bajnokságot.A játékosok a hét különböző karakter egyikével, vagy osztott képernyőn legfeljebb négyen akár családjukkal és barátaikkal is versenybe szállhatnak a győzelemért.Főbb jellemzők:• GYERMEKEKNEK TÖKÉLETES - STEM oktató funkciót és automata vezetést is tartalmaz opcionális egyszerűsített irányítással a fiatalabb játékosoknak.
• KAPJ ERŐRE - Használj gyorsítókat és vess be mutatványokat és trükköket olyan lenyűgöző pályákon, mint a Race to Eagle Rock, a Stuntmania és sok más.
• VÁLASZD KI STÍLUSOD - Alakítsd kedvedre karaktered és aktiválj egyedi karakter képességeket, hogy túljárj versenytársaid eszén.
• VERSENGJ BARÁTAIDDAL - Játszatok együtt a négy fős osztott képernyős módban.A CG animált Blaze and the Monster Machines gyermeksorozatban a lenyűgöző monster truck, Blaze és nyolcéves sofőrje, AJ kalandjaik során felfedezik a dolgok mozgásának fizikáját; tudományos vizsgálatokon és matematikán át oldanak meg problémákat; és felfedezik az alkatrészeket, amik a mindennapos technológiákat működtetik. Minden akciódús epizód tele van monster truck járgányokkal, fizika humorral és pörgős eredeti zenékkel és dalszövegekkel, amik kihangsúlyozzák a STEM koncepciót, mint a tapadás, súrlódás, erő, röppálya és mágnesesség.„Izgatottak vagyunk, hogy Blaze végre egy videójátékban is szerepel és örömmel folytatjuk partnerkapcsolatunkat a Nickelodeon-nal, hogy egy sor újabb közkedvelt karaktert keltsünk életre" mondta Terry Malham, az Outright Games CEO-ja. „Imádjuk a TV-műsort és tudtuk, hogy tudtuk, hogy tökéletes választás lesz következő címünknek. Nem csak szórakoztató az egész család számára, de legalább olyan izgalmasak oktató elemei is, amik a tudományról, technológiáról és vezetésről tanítják a gyerekeket, és reméljük mindenki élvezni fogja!"A Blaze and the Monster Machines: Axle City Racers ősszel fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re és digitálisan PC-re.

 2021.05.18
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes