Get Adobe Flash player

 

Hír - ISMERKEDJ MEG A BACK 4 BLOOD HŐSEIVEL

A Warner Bros. Games és a Turtles Rock Studios új Back 4 Blood előzetest adott ki, ami bemutatja a Ridden mészárló „The Cleaners" változatos karaktereit és személyeségeit. A videóban bemutatkozik a nyolc játszható Cleaner - Holly, Walker, Doc, Karlee, Jim, Hoffman, Evangelo, Mom - háttértörténete, jellemzői és játékbeli képességei. Az előzetes emellett betekintést ad a játékosokra váró Ridden variánsokba is, mint a vad Breaker, a groteszk Ogre, a sikoltozó Snitcher, a falánk Hag és sok más.

 

Back 4 Blood - Meet the Cleaners Trailer

 

A Back 4 Blood játszható karakterei között szerepel:• Holly - Miután a Devil Worm elragadta családját, Holly Forrester megtanulta minden energiáját Cleaner feladataiba vezetni. Ő a ragasztó, ami összetartja a csapatot. Megbízható szöges baseball ütőjével felszerelve, akit csak „Dottie"-nak becéz, Holly ellenállóképessége és hozzáállása feldobja a morált, és gyakran reménysugárként ragyog az apokalipszis sötétjében.
• Walker - Öt testvérből a legidősebbként Elijah Walker Evansburghban született egy keményen dolgozó kékgalléros családba. Az egykori Ranger egy harcedzett veterán rendkívül képzett és rengeteg harci tapasztalattal rendelkezik. Nem a szavak embere, de ha nagy ritkán megszólal, akkor társainak oszt parancsokat, akik mind tisztelik a harc iránti elkötelezettségét.
• Doc - Elengedhetetlen volt Fort Hope működéséhez, de ez közel sem az az élet, amit Doc elképzelt, mikor először Amerikába érkezett. Rendkívül független, társadalmi életét pedig feláldozta karrierjéért. Csak évekkel később talált végre rokonlélekre Mom személyében. Az összeomlás után Doc semmitmondó hozzáállása és pragmatikus meglátása jó szolgálatot tett. Bár beletelik egy kis időbe megszokni alvási szokásait, de senki sem tagadhatja, hogy egy igazán belevaló orvos, ráadásul még remek lövész is.
• Karlee - Az összeomlás óta Fort Hope külvárosában túlélő Karlee csak magában bízott. Senki sem tud sokat róla, és ő ezt nem is bánja. Ugyan eredetileg többnyire nyűgnek és fosztogatónak találták, de később tetteivel újra és újra bebizonyította, hogy melyik oldalon áll. Most a Ridden hordák felemelkedésével meghozta döntését, hogy a túlélők oldalán harcoljon. Ugyan névben talán nem Cleaner, de hozzáállásával bőven kárpótolja.
• Jim - Senki sem ismeri úgy Finleyville környékét úgy, mint Jim. Fiatal korától a vidéket járja apjával vadászva és csapdákat állítva. A hadsereg megszorításait követően hazatért, de csak, hogy lássa, hogy otthonát elpusztította az összeomlás. Most megtalálta a helyén a Cleaners megbízható tagjai között. Amikor éppen nem harcol csapatával, akkor az imádott Pennsylvania vidéket járja, hogy megtisztítsa a Ridden fertőzéstől.
• Hoffman - Egy aggodalmaskodó, lelkes készülődő és összefüggés elmélet megszállott. Mikor a fertőzés terjedni kezdett, ő és az anyja kilovagoltak a viharból, miközben a világ többi része káoszba fulladt. Miután anyja elhunyt álmában és elfogytak készletei, elhagyta elbarikádozott házát, hogy szembenézzen a Devil Worm uralta világgal. Howard Robert Hoffman rendkívül képzett és igazán jószívű őszinte vággyal, hogy hasznos legyen a csapat tagjaként. A Cleaner tagjaként végre megtalálta a családot, amire vágyott - csak egy zombiapokalipszis kellett hozzá.
• Evangelo - Talán ő a Cleaner csapat legfiatalabb és legtapasztalanabb tagja, de bizonyítottan gyorsan tanul. Azon kívül, hogy jól harcol, Evangelo már megalapozta szerepét, mint a csapat hűséges és megbízató tagjaként. Hajlamos sokat beszélni, különösen, mikor ideges, de alig várja, hogy megmutassa, hogy megvan benne az, ami ahhoz kell, hogy valaki a Cleaners tagja legyen.
• Mom - Az egyetlen ember, aki meglepődött azon, hogy Mom lett a túlélők hangja Finleyvilleben, az ő maga. Sosem riadt meg egy kihívásoktól sem, és mások szükségleteit mindig sajátja elé helyezte. Hiába szokott már hozzá a hatalomhoz, az újdonsült felelősség néha még mindig nehéz súlyként nehezedik a vállára. Ugyan hisz a Cleaner tagjaiban, de Mom már több alkalommal megkérdőjelezte más vezetők stratégiáit, különösen fia halála óta. Mom célja egyszerű: bosszút állni a Ridden hordákon.A Back 4 Blood egy belsőnézetes, kooperatív lövöldözős játék a kritikusok által elismert Left 4 Dead-sorozat alkotóitól izgalmas, dinamikus, pillanatról pillanatra változó játékmenettel, valamint rendkívül változatos és testreszabható akcióval, hogy a játékosok garantáltan vissza akarjanak jönni még többért. A Back 4 Blood története egy végzetes járvány után játszodik, ahol az emberiség nagy része halott, vagy megfertőzte a Devil Worm parazita. Ebben a világban lép színre a leírhatatlan eseményekben megedződött, és bátorságát összegyűjtve az emberiség maradékáért harcba szálló csapatnyi apokaliptikus veterán, a Cleaners, hogy szembenézzen a Ridden néven ismert fertőző horrorral, és visszafoglalja a világot.A Back 4 Blood 2021. október 12-én jelenik meg PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox Series X-re és Xbox One-ra. 

 2021.05.20
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes