Get Adobe Flash player

 

Hír - ISMÉT MOZGÁSBAN A SCARLET NEXUS

A The Game Awards alkalmából a BANDAI NAMCO Entertainment Europe új előzetest adott ki a BANDAI NAMCO Studios által fejlesztett új akció-RPG címéről, a SCARLET NEXUS-ról.


A SCARLET NEXUS keretében „Others" néven emlegetett rejtélyes lények hullanak alá az égből, hogy az emberek agyán lakmározzanak egy világban, ahol az agyi funkciók kötik össze a társadalmat. A túlélők maradéka olyan megerősített városokba tömörül, mint New Himuka, ahol egy különleges harcosokból álló csoport, az Others Suppression Force (OSF) védelmezi őket.

 

 

Kövesd végig a két sajátos képességekkel rendelkező játszható karakter, az OSF tag Yuito Sumeragi és Kasane Randall útját. A játék története két különböző élményt nyújtva Yuito és Kasane szemszögéből egyaránt átélhető.Mindkét karakter részesülni fog az emberiség utolsó védelmi vonala, az OSF csapattagjainak támogatásából. Minden OSF tag különleges képességekkel bír, amiket Kasane és Yuito kölcsönvehet tőlük, még több lehetőséget biztosítva és egyként összekapcsolva minnyájukat.A TALES OF-sorozaton végzett munkájáról ismert Takumi Miyajima által írt SCARLET NEXUS 2021 nyarán jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2020.12.11
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes