Get Adobe Flash player

 

Hír - Jótékonysági kampánnyal támogatja a Life is Strange: True Colors az Outright Action Internationalt.

Tegnap bejelentette a Life is Strange: True Colors, hogy partnerséget kötött és támogatja az Outright Action International jótékonysági szervezetet, mely több, mint 30 éve küzd és támogatja az LMBTQ+ közösségek jogait és egyenlőségét. Ennek keretében kampányba kezdtek mxmtoonnal, melynek része egy különleges farmerdzseki eladományozása is az Outright Action International javára.

A dzsekin olyan felvarrók találhatók, melyeket a Life is Strange: True Colors csapata tervezett és a nemrég megjelent játék inspirálta. Ezen felül két különleges felvarró is helyet kapott a dzsekin: egyet msmtoon tervezett, egyet pedig a játék közössége, a játékosok. Ezutóbbi erős személyes üzenettel is bír.


Ezen kampány nem jöhetett volna létre a LMBTQ+ közösség és az olyan tartalomgyártók közreműködése nélkül, mint Travis Alabanza, Fenne, Lilly, Devin, Azu, Nathan Byrne, és sokan mások.

Ez persze nem csak egy menő farmerdzsekiről szól, hanem a különböző szexuális kissebségek melletti kiállásról és az egyenlőségről.


A Life is Strange: True Colors elérhető PlayStation 5®, PlayStation 4®, Xbox One, Xbox Series X|S és PC platformokon, később az év folyamán pedig Nintendo Switch-en is.

 2021.09.30
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • Far Cry 6 (XONE/XSX) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox Series X
   
   
   
   
 • Far Cry 6 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • Far Cry 6 (PS5) Lövöldözős / FPS
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
összes