Get Adobe Flash player

 

Hír - JÚLIUS VÉGÉN ÉRKEZIK MEG A NEO: THE WORLD ENDS WITH YOU

A Square Enix bejelentette, hogy nagysikerű akció-szerepjátéka, a The World Ends with You folytatása, a NEO: The World Ends with You® 2021. július 27-én fog megjelenni PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re.


Az RPG klasszikus várva várt folytatása a főszereplő Rindo történetét követi, ahogy felfedezi Tokió szívét, és felfedi a veszedelmes élet-halál harcokkal teli „Reaper's Game" titkait, melybe őt is belekényszerítették. Az játék új előzetese bemutatja az új karaktereket, az élénk és divatos felszerelés rendszert, a hiperstílusos és akciódús harcrendszert és sok mást.

 

NEO: The World Ends with You - Release Date Announcement Trailer

 

A NEO: The Worlds Ends with You a látványos anime stílusú Shibuya utcáit pörgős játékmenettel, Takeharu Ishimoto (THRILL Inc.) által szerzett zenékkel, és egy magával ragadó történettel kombinálva alkot egy felejthetetlen élményt. A játékosok kedvükre fedezhetik fel és élvezhetik a nyüzsgő város látványát, hangjait és kultúráját, küzdhetnek szörnyekkel szövetségeseik oldalán a pörgős összecsapásokban, és tudhatnak meg többet a „Reaper's Game" játékról, ahogy próbálják megváltoztatni sorsukat.A NEO: The Worlds Ends with You 2021. július 27-én jelenik meg PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re. 2021.04.09
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes