Hír - Köszöntünk a Leaderboardon a PGA TOUR® 2K23 MyCAREER módjában

Köszöntünk a Leaderboardon a PGA TOUR® 2K23 MyCAREER módjában

 

A MyPLAYER testreszabás új stílusokkal és gearekkel tér vissza, olyan márkáktól, mint az adidas, a Bridgestone Golf, a Callaway Golf, a Nike Golf, a Titleist, a TravisMathew és még sok más

 

A ranglista teteje és rengeteg testreszabási opció várja az amatőr és profi játékosokat a PGA TOUR® 2K23 MyCAREER módjában. A játékosok létrehozhatják egyedi MyPLAYER-jüket és megkezdhetik a karrierjüket a Korn Ferry Touron, majd feltornázhatják magukat a PGA TOUR pro státuszig és olyan játékosokkal nézhetnek szembe, mint Tiger Woods, Justin Thomas, Lexi Thompson, Lydia Ko, Collin Morikawa, Brooke Henderson és Tony Finau, mindezt a legnépszerűbb és legnehezebb pályákon, miközben a FedExCup dicsőségét tűzik ki célul.

 

A MyPLAYER testreszabás most részletesebb, mint valaha az új játékos-archetípusokkal és képességfákkal. A játékosok kiválaszthatják azt a stílust, amely a legjobban illik hozzájuk, legyen szó egy hosszú ütésekre specializálódott, igazi power hitterről, vagy a rövid ütésekben brillírozó játékosról. Az egyedi ütők lehetővé teszik a személyre szabás nagyobb mértékét valamint az ütők jellemzőinek az egyedi kombinációját. A franchiseban továbbá először jelennek meg a caddiek, azaz a játékossegédek, az egyedi golflabda dizájnok és színek, valamint a népszerű márkás ruhák, olyan brandektől, mint az adidas, a Bridgestone Golf, a Callaway Golf, a FootJoy, a Mizuno, a Nike Golf, a PUMA, a Titleist, a TravisMathew és még sok más.

 

A testreszabási opciók mellett a rivalizálások és a szponzorációs lehetőségek tovább bővítik a MyCAREER valósághűségét. A közvetítés jellegű prezentáció és a Rich Beem, Luke Elvy és az újonc, Henni Koyack kommentátorhármas gondoskodik egy még immerzívebb élményről, hogy egy igazi PGA TOUR karriert élhessenek át a játékosok.

 

A PGA TOUR 2K23 már előrendelhető. A kosárlabdalegenda Michael Jordan azonnal játszható lesz a játék megjelenésekor, amennyiben a játékosok előrendelik a PGA TOUR 2K23 Standard Edition bármely verzióját, vagy a Deluxe Edition-t. Jordan szintén elérhető a Michael Jordan Bonus Pack* részeként.

 

Ha lemaradtál volna, nézd meg a PGA TOUR 2K23 bejelentő trailerét itt: https://youtu.be/pc1MNtr2duI

 

A PGA TOUR 2K23 Standard Edition október 14-én jelenik meg Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation®5 (PS5TM), PlayStation®4 (PS4TM) és PC platformokra.

 

További információkért a PGA TOUR 2K23-ról és a 2K-ről látogass el a https://pgatour.2k.com/2k23/ weboldalra, vagy kövesd a játékot a Facebook, YouTube, Twitter, Instagram és TikTok oldalakon és használd a #PGATOUR2K23-t.

 

*Az egyes kiadások elérhetősége, tartalma és az előrendelői ajánlatok régiónként változhatnak. A pontos részletekről érdeklődj a hazai boltokban.2022.09.21
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • NBA 2K23 (XSX) Sport
   
  Xbox Series X
   
   
   
   
 • NBA 2K23 (PS5) Sport
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
 • Temtem (NS) Kaland
   
  Nintendo Switch
   
   
   
   
 • Temtem (PS5) Kaland
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
 • Temtem (XSX) Kaland
   
  Xbox Series X
   
   
   
   
 • The Ascent (PS5) Akció
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
összes