Hír - Lady Dimitrescu új magasságokba vezeti a “Mercenaries”-t a Resident Evil Village™ Gold Edition trailerében

Lady Dimitrescu új magasságokba vezeti a "Mercenaries"-t a Resident Evil VillageTM Gold Edition trailerében

 

A Capcom bemutatott egy új trailert a Resident EvilTM Village Gold Edition-höz és a sokak által várt Winters' Expansion-höz, amely a túlélő horrorszéria díjnyertes nyolcadik részének DLC-je. A legújabb videóban közelebbről megismerkedhetünk a "The Mercenaries Additional Orders"-szel, amely új játszható karaktereket, további szinteket és fejlesztéseket tartalmaz a sokak által kedvelt, gyors játékmódhoz.

 

A Resident Evil Village Gold Edition október 28-án jelenik meg PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4 és Xbox One konzolokra, valamint PC-re. A Winters' Expansion ugyan azon a napon jelenik meg PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 és Xbox One konzolokra, valamint PC-re és Stadiára. Az előrendelés hamarosan elindul.

 

Nézd meg a legújabb trailert itt: https://youtu.be/-Mz8Xjbu6yc

 

Új hősök és gonoszok együttese csatlakozik játszható karakterként a Resident EvilTM Village főszereplőjéhez, Ethan Winters-hez a "The Mercenaries Additional Orders"-ben. A Winters' Expansion tartalomfrissítései lehetővé teszik a játékosoknak, hogy belebújjanak Alcina Dimitrescu jókora cipőibe, belevessék magukat a csatába Karl Heisenberg mágneses erejével és elszabadítsák Chris Redfield fegyverarzenálját, valamint sziklatörő ökleit.

 

Ebben az akcióval teli játékmódban Lady Dimitrescu a közel 3 méteres magasságával fenyegeti a Lycan-okat, vagy bármely másik ellenséget, akikkel szerencsétlenségükre összetalálkozik. A harcban Dimitrescu Thrill mérővel rendelkezik, amelyet úgy tölthet meg, ha borotvaéles karmaival darabokra vágja az ellenfeleit. Ez lehetővé teszi számára, hogy speciális mozdulatokat hajtson végre, mint az ellenségek földhöz vágása, vagy a lányainak megidézése.

 

Mindeközben Lord Karl Heisenberg a saját felvillanyozó erejét használja. A hatalmas kalapácsával a kezében és a mágneses áramlatok manipulációjának képességével, Heisenberg valóban felvillanyozó támadásokat tud végrehajtani. Heisenberg gyárának szörnyű teremtményei, a Soldet Jet-ek szintén csatlakoznak hozzá a küzdelemben. Azonban vigyázz, nehogy az önpusztító támadásaik kereszttüzébe kerülj. Heisenberg továbbá beáldozhatja a mozgási sebességét, hogy próbára tegye az ellenségeit és magához húzza őket a mágneses mezejével, vagy igazi show-t csináljon a fémhulladékok pörgetésével, mintha csak fűrészlapok lennének.

 

Chris Redfield szintén főszerepet játszik a "The Mercenaries Additional Orders"-ben. A legendás BSAA ügynök komoly egyenes ütéssel rendelkezik, amellyel nem csak ki tud mászni a rossz szituációkból, mint amikor be van ragadva egy szikla és egy kemény felület közé, hanem szintén feltölti a "rohammérőjét" (Onslaught). Amikor az "Onslaught" aktív, Chris villámsebességgel mozog és tölt újra. Chris szintén kérhet segítséget a Hound Wolf Squadtól, ha használja a célpontbemérőjét, amivel pontosan megállapíthatja az ellenségek pozícióját és tűzparancsot adhat ki a rakétáknak.

 

Az új játszható karakterek mellett a "The Mercenaries Additional Orders" két új szinttel bővül, a Bloody Village-vel és a Bloody Riverrel, valamint további játékélményjavító fejlesztésekkel.

 

A Resident Evil Village Gold Edition és a Winters' Expansion is hamarosan előrendelhető a hazai boltokban PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. Azok, akik előrendelik a Resident Evil Village Gold Edition-t, vagy a Winters' Expansion-t egy Street Wolf ruházattal lehetnek gazdagabbak*. Ezt a ruházatot Rosemary Winters viselheti a "Shadows of Rose" történet DLC-ben.

 

A Resident Evil Village Gold Edition és a Winters' Expansion


A Resident Evil Village a Resident EvilTM 7 biohazard eseményei után néhány évvel játszódik és folytatja a Winters család történetét egy újabb rémálommal, ahol Ethan-t félelmet nem ismerő új ellenségek vadásszák egy izolált faluban. A Resident Evil Village-ben Ethan kalandjai belsőnézetes játékmenetben folytatódnak, fotorealisztikus látványvilággal, amely a túlélő horrort egy új szintre emeli a Capcom RE motorjának köszönhetően.

 

Resident Evil Village Gold Edition egy csomag, amely tartalmazza az alapjátékot, valamint egy kódot a hamarosan megjelenő Winters' Expansion-höz, amely tartalmazza a külsőnézetes módot, a "The Mercenaries Additional Orders"-t és a "Shadows of Rose"-t, amely egy új narratív DLC, főszerepben Ethan lányával, Rosemary-vel, és amely 16 évvel a főkampány előtt játszódik. A Resident Evil Village Gold Edition szintén tartalmazza a "Trauma Pack"-et, amely egy digitális add-on tartalom.

 

*Az egyes előrendelői ajánlatok, az egyes kiadások tartalmai boltonként és országonként eltérhetnek egymástól. A pontos részletekért a hazai boltoknál érdeklődj.2022.07.22
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes