Get Adobe Flash player

 

Hír - Ma jelenik meg a WWE® 2K22 Most Wanted Pack

Ma jelenik meg a WWE® 2K22 Most Wanted Pack


Cactus Jack, Boogeyman és Vader a főszereplőik a második DLC Packnak


Bang! Bang! A Most Wanted Pack igazi nagyágyúkat hoz a WWE® 2K22-be. A második DLC pack* főszereplői nem mások, mint Cactus Jack, aki egyike a számos WWE Hall of Famernek, eredeti nevén Mick Foley, korábbi háromszoros WWE bajnok, nyolcszoros WWE Tag Team bajnok, WWE Hardcore bajnok, WCW World Tag Team bajnok és kétszeres ECW Tag Team bajnok. A csomag továbbá elhozza nekünk Vadert is, a háromszoros WCW nehézsúlyú és WCW United States bajnokot, valamint két további karakter mutatkozik be most először a WWE 2K franchiseban: a félelmetes, worm-chomping Boogeyman, valamint a korábbi NXT Women's Tag Team bajnok Indi Hartwell. Mind az öt szupersztár MyFACTION EVO kártyával érkezik, amiket a játék során fejleszteni lehet a MyFACTION játékmódban.

 

Nézd meg ahivatalos trailert itt: https://youtu.be/OvDQ0NIRIH4

 

A következő hónapokban három további DLC csomag fog megjelenni. A megjelenés utáni tartalmak egyedülálló vásárlásként is elérhetőek, de az összes csomag része lesz a Szezonbérletnek, a Deluxe Edition és a nWo 4-Life Digital Edition WWE 2K22 kiadásoknak.

 

A WWE 2K22 már országszerte elérhető a hazai boltokban. További információkért a WWE 2K22-ről keresd fel a hivatalos weboldalt, legyél rajongó a Facebook oldalon, kövesd a játékot a Twitter és Instagram oldalakon és használd a #WWE2K22 hashtaget, vagy iratkozz fel a YouTube csatornára.

 

*A Most Wanted Pack a Deluxe Edition és az nWo 4-Life Digital Edition WWE 2K22 kiadások részét képezi, valamint elérhető a WWE 2K22 Szezonbérlettel is. Szintén elérhető önálló vásárlásként is, de ebben az esetben az alapjáték szükséges hozzá.2022.05.17
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • Lake (PS4) Kaland
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • Lake (PS5) Kaland
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
 • Final Fantasy IX (NS) Szerepjáték (RPG)
   
  Nintendo Switch
   
   
   
   
összes