Get Adobe Flash player

 

Hír - Már elérhető a WWE® 2K22 Banzai Pack DLC

Már elérhető a WWE® 2K22 Banzai Pack DLC

Az első DLC Pack olyan legendákat vonultat fel, mint Yokozuna, Rikishi és Umaga

 

A 2K ma teszi elérhetővé a Banzai Pack-et, az első WWE® 2K22 DLC-csomagot, olyan közönségkedvenc WWE legendákkal benne, mint Yokozuna, Rikishi, a "Samoan Bulldozer" Umaga, a jelenlegi Raw szupersztár Omos vagy az NXT-s sztárjelölt Kacy Catanzaro. Mind az öt szupersztár MyFACTION EVO kártyákkal érkezik, amiket a játék során fejleszteni lehet a MyFACTION játékmódban.

 

Yokozuna egy WWE Hall of Fame tag, aki kétszer mondhatta magát WWE bajnoknak, WWE Tag Team bajnoknak, valamint szintén kétszeres szumó világbajnoknak is. A félelmetes, szupernehéz súlyú versenyző karrierje során olyan sztárokat tartott rettegésben a "Banzai Drop" -ként ismert befejező mozdulatával, mint Hulk Hogan, Bret "Hit Man" Hart vagy az Undertaker. Az unokatestvére Rikishi szintén WWE Hall of Fame tag. Az egykori interkontinentális bajnok, kétszeres World Tag Team bajnok és WWE Tag Team bajnok a játékos táncolásáról, stílusos megjelenéséről és a rettegett "Stinkface" támadásáról ismert. A "Samoan Bulldozer" Umaga, Rikishi testvére, kétszeres interkontinentális bajnokként tartotta rettegésben a WWE szupersztárokat a rémisztő arcfestésével és kemény támadásaival. Mindhármuk a híres Anoa'i család tagja, mely a soraiban olyan WWE legendákat tudhat, mint Roman Reigns, Jimmy és Jey Uso, valamint a WWE legenda The Rock. A 221 centiméter magas Omos, korábbi Raw Tag Team bajnok, aki nemrégiben Bobby Lashley ellen küzdött egy izgalmas mérkőzésen a WrestleMania 38-on, miközben Kacy Catanzaro az NXT-ben hívja fel magára a figyelmet a gimnasztikai képességeivel és szeretnivaló személyiségével.

 

A következő hónapokban összesen öt DLC csomag fog megjelenni, benne 27 új, játszható karakterrel. A megjelenés utáni tartalmak egyedülálló vásárlásként is elérhetőek, de az összes csomag része lesz a Szezonbérletnek, a Deluxe Edition és a nWo 4-Life Digital Edition WWE 2K22 kiadásoknak.

 

A WWE 2K22 már országszerte elérhető a hazai boltokban. További információkért a WWE 2K22-ről keresd fel a hivatalos weboldalt, legyél rajongó a Facebook oldalon, kövesd a játékot a Twitter és Instagram oldalakon és használd a #WWE2K22 hashtaget, vagy iratkozz fel a YouTube csatornára.

 

*A Banzai Pack a Deluxe Edition és az nWo 4-Life Digital Edition WWE 2K22 kiadások részét képezi, valamint elérhető a WWE 2K22 Szezonbérlettel is. Szintén elérhető önálló vásárlásként is, de ebben az esetben az alapjáték szükséges hozzá.

 2022.04.27
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • Lake (PS4) Kaland
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • Lake (PS5) Kaland
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
 • Final Fantasy IX (NS) Szerepjáték (RPG)
   
  Nintendo Switch
   
   
   
   
összes