Get Adobe Flash player

 

Hír - MÁRCIUSBAN NINTENDO SWITCH-RE ÉRKEZIK A SEA OF SOLITUDE: THE DIRECTOR’S CUT

A Quantic Dream és a berlini Jo-Mei stúdió ma bejelentette partnerkapcsolatát a Sea of Solitude: The Director's Cut Nintendo-Switch-exkluzív kiadására és forgalmazására. Cornelia Geppert, a Jo-Mei alapítója és kreatív igazgatója az idei The Game Awards alkalmával jelentette be a játék új Sea of Solitude: The Director's Cut változatát, ami 2021. március 4-én fog megjelenni.A Sea of Solitude: The Director's Cut keretében a játékosok egy mozgó kalandban merülhetnek el Kay, a fiatal hölgy utazását követve, akit elkeseredettsége és magánya szörnyé változtatott. A gyönyörű, de nyugtalanító világot beutazva a játékosok elkísérhetik őt a nyugodtság és béke utáni keresésére. A metaforikus lényekkel való konfrontációik ébresztette fájdalmas érzéseken való felülkerekedéssel Kay többet tud meg környezetéről, de ami még fontosabb, magáról.

 

 

Ehhez a kollaborációhoz a Quantic Dream elhozta minden tapasztalatát és tehetségét, hogy a Jo-Mei beteljesíthesse látomását és elkészíthesse a díjnyertes játék átdolgozását egy új közönségnek.„Hatalmas Quantic Dream rajongó vagyok már a PS2-es játékaik óta! A szememben egy kivételes stúdió, ami egyedi, minőségi, történetvezérelt játékokat készít már évtizedek óta" jelentette ki Cornelia Geppert. „Beteljesíteni a Sea of Solitude teljes látomását, ami mindig itt volt a fejemben lenyűgöző. Mindezt a Quantic Dream művészeinek támogatásával és munkánk iránti szeretetével megvalósítani őszintén szólva még mindig csupán álomnak tűnik. Micsoda utazás!"„Teljesen beleszerettünk ebbe a címbe és az általa nyújtott páratlan érzelmi utazásba" mondta David Cage, a Quantic Dream vezérigazgatója. „A Sea of Solitude: The Director's Cut egy egyedi vizuális és videójáték élmény, ami közben olyan mély témákat boncolgat, ami számos játékost megérint majd. A Quantic Dream csapata rendkívül szenvedélyes az egyedülálló videójáték víziókkal rendelkező alkotók iránt, akik valami mást nyújtanak. Szeretnénk segíteni látomásuk teljes megvalósításában, megadni nekik álmaik eszközeit és segíteni nekik a lehető legszélesebb közönséget elérni."A Sea of Solitude: The Director's Cut a Jo-Mei által nyújtott 2019-es eredeti élmény feljavított változata egy sor új funkcióval és fejlesztéssel kifejezetten Nintendo Switch-re tervezve. A dialógusok átírásra kerültek a díjnyertes szerző, Stephen Bell segítségével, valamint újra is lettek véve új színészek közreműködésével egy teljesen szinkronizált élményért francia, angol, spanyol, japán és német nyelven*.A Sea of Solitude: The Director's Cut fotó módot is tartalmaz, amivel megváltoztathatod a klímát is, valamint giroszkóp integrációt, amivel a Nintendo Switch segítségével irányítható Kay jelzőfénye.A Sea of Solitude: The Director's Cut 2021. március 4-én jelenik meg Nintendo Switch-re.

 

*A játék orosz, koreai, hagyományos kínai, egyszerűsített kínai, portugál, latin amerikai spanyol, dán és olasz feliratokat is tartalmaz.

 2020.12.11
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes