Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGÉRKEZETT A JELENLEGI GENERÁCIÓS NBA 2K21 DEMÓJA

A 2K örömmel jelenti be, hogy mától elérhető az NBA 2K21 jelenlegi generációs változatának demója PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re. Az idei demó négy játszható csapatot tartalmaz: a Mamba mentalitású Kobe Bryant és az All-Time Lakers, az ikonikus Bill Russell és All-Time Celtics, a pályát uraló Giannis Antetokounmpo és a Milwaukee Bucks, valamint Kawhi Leonard és a Los Angeles Clippers.

 

 

Az NBA 2K21 demója lehetőséget biztosít a rajongóknak, hogy kipróbálják a legújabb játékmenet innovációkat, melyekről korábban a kapcsolódó blogbejegyzés is beszámolt. A Pro Stick jelentősebb újításaitól az áttervezett dobórendszerig, az NBA 2K21 számos újdonsággal, fejlesztéssel és változtatással emeli új szintre a sorozatot.

 

Mindemellett a demóban visszatér a népszerű MyPLAYER Builder is. Válaszd ki pozíciódat, állítsd be attribútumaidat és nézd meg első alkalommal az NBA 2K21 elérhető buildjeit. Számos új dolog közül válogathatsz, mint az új túlméretezett 6'8-as pontvédő, a demóban elkészített karakteredet pedig akár tovább is viheted a 2020. szeptember 4-én megjelenő teljes játékban. Akár úgy akarsz dobni, mint Russel Westbrook, teret szerezve leszögelni az ugrókat, mint Jayson Tatum, vagy a magasból parancsolni a pályán, mint Nikola Jokić, az NBA 2K21-ben minden a játék.

 

Végül a 2020-21 NBA szezon kezdetének elcsúszása miatt az NBA 2K új módon fogja megközelíteni a játékosértékelések felfedését az NBA 2K21-ben. Idén az NBA 2K a 2019-20 NBA szezon befejeztével fogja frissítése a játékosértékeléseket az NBA 2K21 újgenerációs változatának megjelenésekor, hogy biztosítsa, hogy azok visszaadják a játékosok teljesítményét a szezonban. Ezzel egyidőben minden frissített NBA játékosértékelés be lesz építve az NBA 2K21 jelenlegi- és újgenerációs változatába.

 

További információk az NBA 2K21 újgeneráció változatáról későbbi időpontban várhatók. NBA 2K21 Dual-Access részletekért látogass el a https://nba.2k.com/faq/ oldalra. Az ingyenes demót keresd a platformok kapcsolódó digitális áruházának kínálatában.

 

Az NBA 2K21 2020. szeptember 4-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re, majd az év végén az újgenerációs konzolok nyitócímeként PlayStation 5-re és Xbox Series X-re.2020.08.24
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes