Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGÉRKEZETT A MARVEL’S AVENGERS ELSŐ ÚJ HŐSE

A Square Enix Ltd. örömmel jelenti be, hogy első új játszható hőse, a Marvel's Avengers vadonatúj Operation: Kate Bishop - Taking AIM hadműveletének sztárja mától ingyenesen elérhető minden játékosnak. Az Ashly Burch alakította új játszható szuperhős, Kate Bishop, valamint a játék folyamatosan bővülő Avengers Initiative történetének új fejezete, az Operation: Kate Bishop - Taking AIM keretében egy új szupergonosz is bemutatkozik, Super-Adaptoid, ami a Bosszúállók támadásait utánzó képességek és fegyverek arzenáljával teszi próbára a játékosokat.

 


A Taking AIM felvezetője egy rejtélyes új Tachyon küldetéssel veszi kezdetét, ami már hetekkel ezelőtt megjelent a játékbeli War Table felületén. A Taking AIM keretében Kate Bishop, a mesteri íjász és képzett tornász újra felbukkan Nick Fury az A-Day-t követő eltűnése utáni kutatásából, melynek nyomai mentorához, a szintén eltűnt Clint Bartonhoz (avagy Hawkeye) vezetnek. Ahogy felfedi a Tachyon Rifts hirtelen megjelenése mögötti rejtélyt, felfedezi az AIM újabb őrült tervét, ami arra kényszeríti, hogy ismét egyesítse erejét a Bosszúállókkal.

 

 

A Taking AIM története egyedül, vagy akár három játékos oldalán is játszható az igazi szuperhős élményért. A sztori nem sokkal a Marvel's Avengers Reassemble kampánya után veszi kezdetét, és Hawkeye sztori fejezetének csupán az első felét teszi ki. A kétrészes történet második felében 2021 elején Clint Barton (Hawkeye) lép a színre, és lefekteti az alapokat az Avengers Initiative folytatásának.

 

A Marvel's Avengers egy igazán gazdag élményt biztosít a játékosoknak az egyszemélyes központú Reassemble sztori kampány és az Avengers Initiative War Zone küldetéseinek kombinációjával, melyekben a világ körül és azon túlra utaznak a Bosszúállók. A Reassemble kampány minden küldetése úgy lett megtervezve, hogy bemutassák egy vagy több hős egyedi képességeit, míg az Avengers Initiative küldetései egyedül, egyedi MI társakkal, vagy legfeljebb 4 játékossal együtt játszhatók bármelyik hőssel.A Marvel's Avengers országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re, valamint visszafelé kompatibilitással PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en is játszható. Később a játék kifejezetten az újgenerációs konzolokra szabott PlayStation 5 és Xbox Series X verziója is elérhető lesz, amire a jelenlegi generációs változatot birtoklók plusz költségek nélkül frissíthetnek majd, akár PlayStation 4-ről PlayStation 5-re, akár Xbox One-ról Xbox Series X-re váltanak. A váltás során mentésüket is tovább vihetik újgenerációs konzoljukra profiljukkal és játékállásukkal együtt, hogy onnan folytassák, ahol abbahagyták. Emellett a cross-gen támogatásnak köszönhetően a PlayStation 5 játékosok PlayStation 4-es barátaikkal, az Xbox Series X tulajok pedig Xbox One társaikkal is együtt játszhatnak majd.2020.12.10
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes