Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGÉRKEZETT AZ IMMORTALS FENYX RISING HARMADIK KIEGÉSZÍTŐJE

A Ubisoft örömmel jelenti be, hogy az Immortals Fenyx RisingTM - The Lost Gods, az utolsó sztoriközpontú-DLC már elérhető! Ezen felül azok, akik még nem tudták kipróbálni az Immortals Fenyx Risingot, most megtehetik az ingyenes demóval, amely ízelítőt ad a mászásból, repülésből, és a közelharcból az ingyenes demo révén, amely már Nintendo SwitchTM, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation®5, PlayStation®4, Stadia és Windows PC platformokon.

 

Az Immortals Fenyx Rising - The Lost Gods egy egyedi felülnézetes játékélményt közelharcot, és Fenyx történetének visszatérését mutatja be immáron Istenként. Mikor a halandók földjét veszedelem sújtja, Fenyx egy új hőst választ, hogy visszaállítása az egyensúlyt a Földön, és egyesítse az elveszett isteneket. A játékosok Ash bőrébe bújva fedezhetik fel Pyrite-szigetét, akire Poszeidón, Hadész és más istenek meggyőzésének feladata várul, akit várnak vissza a Pantheonba.

 

Immortals Fenyx Rising: The Lost gods - Launch trailer


Ebben a kiadás utáni utolsó kalandban a játékosok új istenekkel és szörnyekkel, kihívásokkal és titkokkal teli új régiókkal és új kihívásokkal ismerkedhetnek meg. Az új fejlődési rendszer révén a játékosoknak továbbfejlesztett képességekhez, különleges erőkhöz, speciális bónuszokhoz és egyedi harci stílusokhoz lesz hozzáférésük, két másik képességen felül:

 
• Catastrophe Quake: Egy erőteljes taposó-mozdulat, amely ledönti lábukról az Ash körül álló ellenfeleket.
• Nature's Fury: Egy energiasugár amely mindenben sérülést okoz, amihez csak hozzáér, ezen sérülés pedig az idő elteltével növekszik


Az Immortals Fenyx Rising - The Lost Gods hozzáféréshez a Szezonbérlet megvásárlásával (amely tartalmazza mind a 3 sztoriközpontú DLC-t, amely nem csak új karaktereket és kihívásokat, de teljesen új helyszíneket is magába foglal), vagy a DLC önálló megvásárlásával van lehetőség.

 

Az Immortals Fenyx Rising ingyenes demója egy küldetésre küldi Fenyxet, hogy felfedezze a küklopszok rejtélyes titkát. Az Aphrodité régiója inspirálta, kifejezetten a demóhoz felépített szigetvilágban a játékosok megtapasztalhatják a harc, felfedezés és fejtörők keverékét, hogy ráhangolódhassanak a teljes játék tartogatta izgalmakra.Az Assassin's CreedTM Odyssey alkotói, a Ubisoft Quebec* csapat által fejlesztett Immortals Fenyx Rising egy izgalmas új IP, ami új magasságokba emeli a grandiózus mitológiai kalandot. A játékosoknak Fenyx, a szárnyas félisten szerepében kell megmenteniük a görög isteneket és otthonukat egy sötét átoktól. Ehhez azonban előbb el kell sajátítaniuk az istenek legendás erejét, hősies próbákat kiállniuk, pusztító mitológiai lényekkel szembenézniük, és végül megküzdeniük a görög mitológia leghalálosabb titánjával, Tüphónnal.

 

Az Immortals Fenxy Rising országszerte kapható PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re. További információkért látogass el a https://www.ubisoft.com/en-gb/game/immortals-fenyx-rising oldalra.

 

*A Montreal, Singapore, Bucharest, Chengdu, Montpellier, Kyiv, Shanghai és Pune stúdiók, valamint külső partnerek, a Sperasoft és a Technicolor közreműködésével.2021.04.22
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes