Hír - MEGJELENT A FOOTBALL MANAGER 2022!

MEGJELENT A FOOTBALL MANAGER 2022!


Eljött az eljövendő menedzserek ideje, hogy elfoglalják helyüket a pálya mellett - a Football Manager 2022 már elérhető!

 

A sorozat történetében először az FM22 dobozos kiadása nem tartalmaz lemezt: a dobozban egy Steames aktivációs kulcs található meg.

 


Az FM22 megjelenését megünneplendő a Sports Interative kiadta a launch trailert melyben a spanyol csodatehetség, Pedri mutatja meg, egy menedzser miként tudja segíteni a tehetséges játékosokat abban, hogy kihasználják a bennük rejlő potenciált, és megszerezzék csapatuknak a három pontot a meccsnapokon!

 

Football Manager 2022 launch trailer: https://www.youtube.com/watch?v=j4d3QAemG_c


Az alapjáték komoly bővítményei és fejlesztései révén az FM22 új magasságokba juttatja a régóta futó sorozatot. A játék jelenlegi Metacritic-pontszáma 87/100, a bemutatók pedig úgy hivatkoztak rá, mint "A Football Manager valaha" (GiveMeSport), "A legjobb a sorozatban" (God is a Geek) and "Az eddigi legszórakoztatóbban addiktív" (Eurogamer).

 

A mai napon jelent meg a Football Manager 2022 Xbox Edition is, amely a Microsoft Store-ban érhető el, a platformra való tavalyi visszatérést követően egy évvel.

 

A sorozat történetében először az FM22 és az FM22 Xbox Edition már a megjelenéskor elérhető az Xbox Game Pass előfizetői számára, így PC-n és konzolon* egyaránt elkezdhetik a játékosok karrierjüket.


A csapat utolsó tagja, a Football Manager 2022 Touch (kizárólag Nintendo SwitchTM platformon) szintén megjelent és elérhető a Nintendo eShopon, az FM22 Mobile pedig letölthető az App Store-ról és a Google Play áruházból.

 

További FM22 információkért látogass el ide: visit www.footballmanager.com

 


*Kizárólag a Football Manager 2022 Xbox Edition érhető el konzolon.2021.11.09
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes