Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT A NIER REPLICANT VER.1.22474487139…

A SQUARE ENIX® és a CENEGA örömmel jelenti be, hogy a NieR ReplicantTMver.1.22474487139..., a NieR Replicant történetének modern konzolon való újramesélése már elérhető PlayStation®4-en, az Xbox One család készülékein, úgymint az Xbox One X, valamint PC-n (Steam®). Ezen továbbfejlesztett élményt a kritikusok is elismerték.

 

A NieR Replicant ver.1.22474487139... - Launch Trailer


A NieR-széria rajongói és az új játékosok is egyaránt fejest ugorhatnak a NieR Replicant ezen továbbfejlesztett változatába, és elmerülhetnek egy komor, apokaliptikus világban teljesen újradolgozott látványvilággal, továbbfejlesztett harcrendszerrel és játékmenettel, és egy újrarögzített zenei aláfestéssel. A játék ezen felül teljesen új sztoritartalommal is rendelkezik, valamint extra dungeönökkel, kosztümökkel, és sok mással. Beleértve:

 
• Extra epizód - A játékosok részt vehetnek egy új scenarióban és egy bossharcban a játék befejezését követően a teljesen új "Mermaid" epizód révén, melynek középpontjában egy hajóroncs és egy fiatal lány áll.
• Extra dungeönök: "15 Nightmares" - A korábban kizárólag Japánban elérhető letölthető tartalom révén a rajongók egy sornyi kihívásban bővelkedő dungeönben bizonyíthatják tudásukat mint a „15 Nightmares" főszereplői. A dungeön végigjátszásával fegyverek és extra kosztümök, a „Kabuki" és a „Samurai" nyithatók meg. Ezen felül az egyik ruha megszerzését követően a menüben lehetőség van az ellenfél által kilőtt golyók kinézetét megváltoztatni Emil arcára.
• A NieR:Automata zenei anyaga - A játékosok megnyithatnak egy olyan beállítási lehetőséget, amely bizonyos dalokat a játék végigjátszását követően lecserél a NieR:Automata zenéire.
• Vendégszereplők a NieR:Automatából - 2B és 9S angol és japán szinkronszínészei feltűnnek a játékban.A „15 Nightmares" során megnyitott extra öltözeteken felül a játékosok a megjelenéskor letölthetnek egy ingyenes "4 YoRHa" ruhacsomagot, mellyel kicserélhetik karaktereik ruházatát és fegyvereit a NieR:Automata ikonikus szereplőire és darabjaira, úgymint 9S, 2B és A2.

 

Ezen felül a NieR Replicant ver.1.22474487139...'s kritikusok által is elismert, 45 dalt tartalmazó zenei anyaga már megvásárolható az iTunes-on, az Amazon Music-on és PlayStationTMNetwork (https://sqex.lnk.to/Nf6HbLaY) használatával, vagy a Square Enix Store-on.2021.04.23
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes