Hír - Megjelent a Soul Hackers™ 2 új Twisted Fates trailere

Megjelent a Soul HackersTM 2 új Twisted Fates trailere


Az előrendelés már elérhető; A játék augusztus 26-án jelenik meg Xbox, PlayStation és PC platformokon

 

Az ATLUS, a kritikusok által is elismert Shin Megami TenseiTM, CatherineTM és PersonaTM sorozat alkotói, a mai napon újabb információkat osztottak meg a Soul HackersTM 2 összefonódó történetéről és a karaktereiről.

 

Nézd meg a legújabb Twisted Fates trailert itt: https://youtu.be/UvFS9krUy9o

 

A Soul Hackers 2 augusztus 26-án jelenik meg Xbox Series X|S, PlayStation 5, Xbox One és PlayStation 4 konzolokra és PC-re.


Magyarországon a megjelenéskor a Launch Edition lesz elérhető. A Soul Hackers 2 Launch Edition tartalma:

• Az alapjáték
• 5 prémium karakterkártya (a készlet erejéig)

 

A Soul Hackers 2-ről


A neonfények csillogása közepette, a technológiai fejlődés miatt az embereket felemészti a kereskedelem kényelme. Az árnyékban egy háború kezd kibontakozni a Yatagarasu és a Phantom Society között, a Devil Summonerek pedig kihasználják a „Démonok" túlvilági erejét.

 

Az emberiség adatának tengerében létezve, egy digitális tudat érzékké fejlődött: a neve Aion. Messziről megfigyelve az emberiséget, Aion kiszámolja, hogy a világot elpusztító katasztrófa elkerülhetetlen és létrehoz két ügynököt, hogy harcoljanak ez ellen: Ringot és Figue-t.

 

Aion ügynökeinek együtt ki kell nyomoznia és meg kell akadályoznia a pillangó-hatást, amely a világ elpusztulásához vezetne.

 

• Nyomozz a világvége után, mint Ringo, aki Aion egyik ügynöke, és akit azzal bíztak meg, hogy megmentse az emberiséget egy apokalipszistől.


• Fedezz fel egy természetfeletti RPG-t stílusos idézőkkel és sötét veszélyekkel, melyek a cyberpunk Japán neon fényei alatt rejtőznek.


• Gyűjts démonokat és oldj fel fúziós kombinációkat, hogy új, erősebb démonokat alkothass és felhasználd a halálos képességeiket, hogy legyőzd az ellenségeid.


• Erősítsd meg a köteléket a csapattársaiddal és nézz mélyen a lelkükbe, amivel újra élheted a legutóbbi kalandjukat és felfedezheted az igazságot az ő és a te történetedről.

 

További információkért keresd fel a soulhackers2.atlus.com weboldalt.2022.08.04
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes