Get Adobe Flash player

 

Hír - Megjelent A WWE® 2K22 Stand Back Pack

Megjelent A WWE® 2K22 Stand Back Pack

A 3. DLC, The Hurricane és Stacy Keibler főszereplésével, a FaZe Clan gearrel egy időben jelenik meg


Egyet se félj, polgár. A Stand Back Pack a mai napon érkezik a WWE® 2K22-be. A harmadik DLC csomag* főszereplői a maszkos hős, The Hurricane, egy korábbi WWE cirkálósúlyú bajnok, kétszeres World Tag Team bajnok, Európabajnok, WWE Hardcore bajnok, WCW Hardcore bajnok és WCW cirkálósúlyú bajnok. The Hurricane három, a WWE 2K franchiseban most debütáló szupersztár mellett érkezik: a közönségkedvenc Stacy Keibler, a spanyol fenomén A-Kid és a kétszeres NXT Tag Team bajnok Wes Lee társaságában. Mind a négy szupersztár MyFACTION EVO kártyákkal érkezik, amiket a játék során fejleszteni lehet a MyFACTION játékmódban.

 

A korábban említett szupersztárok mellett, a Stand Back Pack részeként szintén elérhető lesz egy Booker T EVO kártya, egy Sapphire Seth Rollins kártya (alternatív megjelenéssel) és négy arany Contract, amelyeket a MyFACTION módban lehet felhasználni.

 

A legújabb frissítés részeként szintén elérhető egy FaZe Clan ruházati kollekció, amelyeket a Community Creations-ben lehet használni. A FaZe Clan egy lifestyle és média platform, amely a gaming és az ifjúsági kultúrában gyökerezik. Már 14 ruházati tárgy elérhető, többek közt férfi és női pólók, dzsekik és sapkák, melyeket a FaZe Clan logó díszít.

 

További két DLC csomag válik elérhetővé a következő hónapokban. A megjelenés utáni tartalmak elérhetőek önálló vásárlásként, azonban az összes csomag része a szezonbérletnek, valamint a Deluxe Edition és az nWo 4-Life Digital Edition WWE 2K22 kiadásoknak.

 

A WWE 2K22 már országszerte elérhető a hazai boltokban. További információkért a WWE 2K22-ről keresd fel a hivatalos weboldalt, legyél rajongó a Facebook oldalon, kövesd a játékot a Twitter és Instagram oldalakon és használd a #WWE2K22 hashtaget, vagy iratkozz fel a YouTube csatornára.

 

*A Stand Back Pack a Deluxe Edition és az nWo 4-Life Digital Edition WWE 2K22 kiadások részét képezi, valamint elérhető a WWE 2K22 Szezonbérlettel is. Szintén elérhető önálló vásárlásként is, de ebben az esetben az alapjáték szükséges hozzá.2022.06.07
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • Lake (PS4) Kaland
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • Lake (PS5) Kaland
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
 • Final Fantasy IX (NS) Szerepjáték (RPG)
   
  Nintendo Switch
   
   
   
   
összes