Get Adobe Flash player

 

Hír - Megjelent az MGM és az Outright partnerségének hála a The Addams Family: Mansion Mayhem!

A Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) és az Outright Games a világ vezető szórakoztató ipari és családbarát játékfejlesztő cégei összefogtak és a PHL Collective-vel közösen létrehoztak egy borzongatóan izgalmas játékot, amitől egészen biztosan égnek áll majd a szőr a hátadon! Izgalomtól lúdbőrösen jelentették be, hogy ez a játék lesz az első konzolra is kiadott cím, ami a The Addams Fanily animációs filmek alapján készült. A játék alapja a most megjelenő második rész lesz majd és a baljóslatú The Addams Family: Mansion Mayhem címet kapta és elérhető lesz Nintendo SwitchTM, Playstation®4, Xbox és PC platformokon.


A The Addams Family: Mansion Mayhem egy hullajó kalandra invitál kicsiket és nagyokat egyaránt. Gomez, Morticia és a gyerekek Wednesday és Pugsley a Te segítségedet kérik, hogy megmenthessék az Addams kastélyt. Vár rád egy rémségesen kacagtató 3D-s kaland, ahol akár egyszerre négyen is tudtok játszani! Lehetőségetek van a galád család minden tagjával játszani: Gomez hírhedt Mazurka Sabere tökéletes ha át kell vágnod magad valamin; Morticia divatos és barátságos Spider Slingje tökéletes ha messziről szeretnél eltalálni valakit pókhálóval vagy magadhoz rántanád; Pugsley saját gyártású bombáinál nincs jobb eszköz ha szeretnél egy kis bummot vinni a játékba; és végül, de természetesen nem utolsó sorban ott van Wednesday és az ő kiskedvenc polipja, Socrates, aki bárkit nyakig beborít tintával, ha az illető nem vigyáz magára.. Készen állsz egy nagy, családi kalandra? d


„Velőtrázóan jó élmény volt a világ leghíresebb kísértetjárta kastélyát és lakóit elhozni a játékosok számára", mondta Terry Malham az Outright Games vezérigazgatója. „A négyjátékos móddal és a filmekhez hű grafikával valóban egy egész családnak szóló élményt tudunk nyújtani, kicsiknek és nagyoknak egyaránt, ahol közösen feezhetik fel a kastély titkait."

„A The Addams Family: Mansion Mayhem az első alkalom, hogy elhozzuk a játékosoknak az galád család animációs változatát konzolra, így még többen kapnak lehetőséget, hogy közelebb kerülhessenek mindannyiunk kedvenc elvetemült családjához, nem csak a mozivásznon, hanem otthon is.", mondta Robert Marick, az MGM Global Consumer Products and Experiences Executive elnök-helyettese. „Izgatottan várjuk a rajongók véleményét az Outright Gamesszel közös új játékunkról."

A galád család 1938-ban mutatkozott be először, akkor még csak egy rövid képregény történetként, majd hamar ismertté és népszerűvé vált az azóta eltelt 80 évben. Fiatal és idősebb rajongók tömegei ismerték és szerették meg őket, és szeretik azóta is. 2019-ben az Addams Family visszatért, hogy egy újabb generációt borzongasson meg a The Addams Family animációs filmben egy elismerésre méltó színészgárdával megtámogatva. A siker nem maradt el: a kritikusok dicséretei mellett a kasszáknál is szépen teljesítve több, mint 200 millió dollár bevételt tudott termelni. Wednesday és családja idén októberben tér vissza a mozivászonra a The Addams Family 2-ben.

A The Addams Family: Mansion Mayhem már elérhető PlayStation, Xbox, Nintendo Switch és PC platformokon.

 2021.09.24
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • Far Cry 6 (XONE/XSX) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox Series X
   
   
   
   
 • Far Cry 6 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • Far Cry 6 (PS5) Lövöldözős / FPS
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
összes