Get Adobe Flash player

 

Hír - MEGJELENT AZ OLYMPIC GAMES TOKYO 2020 - The Official Video Game

Megjelent az Olympic Games Tokyo 2020 - The Official Video GameTM!


Célozd meg az aranyat 18 olimpiai számban és hozd létre álmaid olimpikonját a Tokyo 2020 Olimpia hivatalosan licencelt játékában!

 
A SEGA of America és a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) ma bejelentette az Olympic Games Tokyo 2020 - The Official Video GameTM megjelenését konzolokra és PC-re világszerte. Az Olympic Games Tokyo 2020 - The Official Video GameTM 18 árkád stílusú olimpiai számmal, robosztus Avatar creatorral, online játékmóddal akár 8 játékos számára és gazdag, több, mint 50 jelmezzel felszerelt személyreszabási opciókkal lehetőséget kínál minden feltörekvő olimpikon számára, hogy megélje a saját olimpiai álmait otthon, legyen bármilyen korú is.

Nézd meg a Launch trailert: https://youtu.be/dFlXmoCMD4o

„Az Olimpiai játékok hivatalos videojátékai mára hosszú hagyománynak örvendenek, és már alig várjuk, hogy a rajongók a világ minden tájáról csatlakozhassanak a Tokyo 2020 izgalmaihoz ezzel az új címmel," - mondta Elisabeth Allaman, a NOB Televíziós- és Marketingosztályának alelnöke. „Azzal, hogy a SEGA-val együtt dolgozunk, lehetővé teszi, hogy bevonjuk az új és a már meglévő rajongókat - főként a fiatalabbakat - az Olimpiai Játékokba, bőven a Játékok időtartamán kívül is. Nagyon várjuk, hogy láthassuk a fiatal olimpiarajongók következő generációját, ahogy kialakítja az első megfogható kapcsolatát az Olimpiai Játékokkal és az olimpiai szellemmel a hivatalos videojátékon keresztül."

Az Olympic Games Tokyo 2020 lehetőséget ad a rajongóknak, legyenek bármilyen korúak, hogy színre lépjenek a 18, mókával teli, árkád stílusú olimpiai számban, mint például a 100 m, távolugrás, kosárlabda, BMX, Hetes rögbi, sportmászás, tenisz és még sok más is. A játékosok számos egyszemélyes és online módban versenyezhetnek barátaikkal és a családjukkal, többek között Practice Mode-ban vagy Ranked Games-ben. A Tokyo 2020 helyszíneinek élethű megalkotása, beleértve az Olimpiai Stadiont is, egy újabb réteget ad az élmény valódiságához.

„A SEGA-nak hosszú történelme van a szórakoztató, családbarát és befogadó olimpiai témájú videojátékok fejlesztésében, olyanokéban, amik beviszik az emberek otthonába a világ legnagyobb sporteseményének versenyszellemét" - tette hozzá Ian Curran, a SEGA of America elnöke és COO-ja. „Mindegy, hogy a globális tabella csúcsát célzod, vagy csak egy mókás avatart szeretnél összerakni és versenyezni vele a kedvenc árkád-sportodban, az Olympic Games Tokyo 2020 szórakoztató és autentikus olimpiai élményt kínál minden korosztálynak."

A 18 játszható versenyszám mellett az Olympic Games Tokyo 2020 része egy átfogó Avatar Creator is, amiben a játékosok létrehozhatják és személyre szabhatják álmaik olimpikonját. Kipróbálnád, milyen kalózként távolugrani, vagy te szeretnél lenni az első űrhajós judobajnok? A több, mint 50 jelmez között megtalálod Miraitowát, az Olimpia hivatalos kabaláját, és Sonicot a sündisznót is, így egy csomó mókás és kreatív lehetőséged van összeállítani a szettedet. A játékosok megoszthatják barátaikkal az Avatar kódjukat, így összeállhat az álomcsapat is.

Az Olympic Games Tokyo 2020 - The Official Video Game mától elérhető Nintendo Switch-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, valamint Steamen és Google Stadián. További információkért látogass el a játék hivatalos weboldalára.2021.06.22
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes