Hír - Megjelent egy új, Peppa Pig: World Adventures játékmenet trailer

Megjelent egy új, Peppa Pig: World Adventures játékmenet trailer

 

Izgatottan mutattak be egy teljesen új trailert a Peppa Pig: World Adventures címhez, amely betekintést enged Peppa Pig legújabb videójátékának játékmenetébe!

 

Ebben az új interaktív kalandban a PEPPA PIG rajongók felfedezhetik Olaszországot, Németországot, Spanyolországot, Hollywoodot és sok más helyszínt, hogy küldetéseket teljesítsenek és képeslapokat gyűjtsenek az utazásaik során. Elrepülhetnek Ausztráliába és felfedezhetik az óceánt egy tengeralattjáróban, egy ikonikus sárga taxiban utazhatnak New York legendás utcáin, és meglátogathatnak híres látványosságokat a világon, köztük az Eiffel tornyot Párizsban és a Buckingham palotát Londonban. A játékosok emellett szintén testre szabhatják a saját családi házukat Peppa szomszédságában.

 

Peppa Pig 2004-ben jelent meg először a képernyőkön és azóta a kisgyermekek legjobb barátja lett. A Peppa Pig: World Adventures a második Peppa Pig videójáték, amely két évvel a 2021-es, sikeres My Friend Peppa Pig után jelenik majd meg.

 

Az Outright Games és a Hasbro gondozásában, a Peppa Pig: World Adventures március 10-én jelenik meg Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch és PC platformokon.2023.02.22
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes