Get Adobe Flash player

 

Hír - Megmutatta a Marvel’s Guardians of the Galaxy fejlesztőcsapata, milyen lesz harcon belül és kívül a játék.

A minap az Eidos Montréal két videót is közzétett a közelgő Marvel's Guardians of the Galaxy játékukkal kapcsolatban, ahol azt láthatjuk, hogyan fog működni csapatunk irányítása a csatákban, illetve a csatákon kívül. A videóban Patrick Fortier Senior Gameplay Director arról mesél, milyen módon közelítették meg a csapatok vezetésének kérdését és arról, hogyan tudták megvalósítani az elképzeléseiket.


Mindegyik Guardian egyedi jelenség a csatatéren. Mindegyiküknek megvannak a maga képességei, szinergiái a csapattársakkal, amiket megfelelően kell tudni használni annak érdekében, hogy legyőzhesd a rád váró ellenfelek szinte végtelen sorát. Rocket a csapat azon tagja, aki egyszerre több célpontot is be tud fogni speciális robbanó töltetekkel; Groot a védelmező és gyógyító; Drax - jobb szó híján - egy elszabadult ágyúgolyó; Gamora a precíz gyilkos és Star-Lord a csapat sokrétű „vezetője".


A játék során nem csak a csaták közben kell a csapatodat irányítani, hanem a köztes időben is. Ugyanilyen fontos a csapattársaikkal való viszonyuk is a Milno fedélzetén. Döntéseket kell majd hoznod (és viselni a következményeket), hiszen ez egy vezető dolga. Neked kell eldöntened kik kapjanak képesség pontokat, hogyan állsz hozzá egyes diskurzusokhoz, és persze dönthetsz, hogy képregény hű megjelenést adsz a csapatodnak vagy egy abszolút újfajta megjelenést.


A Marvel's Guardians of the Galaxy elérhető lesz 2021 október 26-ától PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One és PC, platformokon.

 2021.09.28
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • Far Cry 6 (XONE/XSX) Lövöldözős / FPS
   
  Xbox Series X
   
   
   
   
 • Far Cry 6 (PS4) Lövöldözős / FPS
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • Far Cry 6 (PS5) Lövöldözős / FPS
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
összes