Get Adobe Flash player

 

Hír - MENTSD MEG A NAPOT A PIZSIHŐSÖKKEL ÚJ VIDEÓJÁTÉKUKBAN!

Eljött a bűnüldözés ideje, a Pizsihősök pedig egy új kalandra indulnak első konzolos videójátékukban! A családbarát szórakoztató termékek világszerte vezető kiadója, az Outright Games a Hasbro közreműködésével bejelentette vadonatúj játékukat PJ MASKS HEROES OF THE NIGHT címen, ami 2021. október 29-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és digitálisan PC-re.

 

PJ MASKS: Heroes of the Night - Announcement Trailer

 

Keresd elő pizsamád és öltsd fel Macska, Bagoly és Gekkó szerepét az eddigi legizgalmasabb Pizsihősök videójátékban! Vesd be szupererejüket - Macska sebességét, Bagoly repülő mozdulatait, Gekkó izmait -, hogy megállítsd a legismertebb éjszakai gonosztevőket. Fedezz fel nyolc Pizsihősök helyszínt a város tetőitől a rejtélyes hegyeken át egészen a holdig. Pizsirobot segítségével a játékosok felfedezhetnek egy világot a barátságról, csapatmunkáról és lenyűgöző rejtett kincsekről. A lefekvésidő a tökéletes időpont a bűnüldözésre. De vajon képesek a hősök megmenteni a világot Rómeótól, Hold leánytól, Sötét nindzsától és más gonosztevőktől?A Hasbro globális szórakoztatóstúdiója, az eOne készítette Pizsihősök (PJ Masks) világszerte hatalmas sikert aratott a TV-nézők körében 2015-ös Disney Junior premierje óta. Mára az egyik legnézettebb gyermekműsorrá, és a Disney Junior 2-5 éves gyermekeknek szóló öt legnépszerűbb műsorának egyikévé vált, mely évente világszerte 1.15 milliárdos bevételt termel.„Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy végre elhozhatjuk a Pizsihősöket az otthoni konzolokra ebben a vadonatúj kalandban. A Hasbroval való partnerkapcsolatunk részeként káprázatos gyermekeknek szóló videójátékokat alkotni olyan, mintha egy álom vált volna valóra" mondta Terry Malham, az Outright Games CEO-ja. „A Pizsihősök egy közkedvelt modern sorozat gyerekeknek, ami kiszolgálja egyre növekvő közösségét a kisebbtől a nagyobb gyerekekig, ahogy első alkalommal fedezik fel a szuperhős kalandok világát. Minden játékunkkal szeretnénk elhozni a gyermekeket a videójátékok fantasztikus világába, és erre nem is találhattunk volna jobbat a Pizsihősöknél."Főbb jellemzők

• VÁLJ HŐSSÉ - Játssz Macska, Bagoly és Gekkó szerepében
• FEDEZD FEL A VILÁGOT - Látogass el nyolc ismerős Pizsihősök helyszínre
• JÁTSSZ BIZTONSÁGOSAN - Kis hősöknek tervezett irányítással
• ÁLLÍTSD MEG A GONOSZTEVŐKET - Mentsd meg a napot Rómeó, Hold leány, Sötét nindzsa és mások elől
• KUTASS KINCSEK UTÁN - Keresd meg a rengeteg menő rejtett tárgyatA PJ MASKS HEROES OF THE NIGHT 2021. október 29-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és digitálisan PC-re.

 2021.05.21
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes