Get Adobe Flash player

 

Hír - MOZGÁSBAN A SCARLET NEXUS

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe új előzetest adott ki a BANDAI NAMCO Studios által fejlesztett új akció-RPG címéről, a SCARLET NEXUS-ról, melyben a játékosok Yuito Sumeragi szerepében fedezhetik fel New Himuka a '90-es évek neopunk korszaka inspirálta utcáit.

 

 

A SCARLET NEXUS keretében „Others" néven emlegetett rejtélyes lények hullanak alá az égből, hogy az emberek agyán lakmározzanak. Az új fenyegetés visszaverésére megalakult a legerősebb harcosokból álló „Other Supression Force" (OSF). Yuito is az OSF tagja egy éles katanával és kivételes pszichokinetikus képességekkel felfegyverkezve.

 

A félelmetes szörnyek legyőzésére csapatod tagjai képesek lesznek a rendelkezésedre bocsájtani különleges egyedi képességeiket a csapattagok agyát és képességeit összekötő „Struggle Arms System (SAS)" segítségével.

 

Hanabi egy életvidám, energetikus újonc, és Yuito gyerekkori barátja. Hosszas szünet után végre újra találkoznak, mint az OSF tagjai. Hanabi pirokinetikus képességeket fejlesztett ki, hogy a tűz erejével iktassa ki az újtába kerülő ellenfeleket. A SAS-rendszerrel Yuito képes kölcsön venni ezen különleges erejét, és maga lángra gyújtani az ellenfeleket.

 

Az új karakterek felfedésével még lenyűgözőbb különleges erők válnak majd elérhetővé, amikkel kedvedre kísérletezhetsz.

 

A SCARLET NEXUS PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni.2020.08.28
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes