Get Adobe Flash player

 

Hír - NAPOKON BERÜL A RINGBE LÉP A TEKKEN 7 LEGÚJABB HARCOSA

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe ma bejelentette, hogy a TEKKEN 7 legújabb karaktere, a muay thai harcos Fahkumram 2020. március 24-én csatlakozik a küzdelemhez a Season Pass 3 részeként. A bejelentést kísérő előzetesben a két méteres óriás Craig Marduk és más kihívók ellen mutatja be pusztító erejét.

 

 

A 12 évesen villámcsapás sújtotta Fahkumram 18 évesen már muay thai bajnok volt. Boldog házasságban élve és egy leányzó büszke apjaként azonban élete drámai fordulatot vett, mikor egy nap rárontott a katonaság és börtönben zárta, valamint családját is fogságba ejtette. Más lehetőség híján Fahkumram családja biztonsága érdekében követte fogvatartói parancsait, és harcba szállt a földalatti ringekben, az egykor büszke bajnok azonban kiutat nem látva lassan elvesztette önmagát a végtelen erőszak és harag közepette. Utolsó reményeként csatlakozott a King of Iron First Tournament versenyzőihez, hogy elnyerje a szabadságot magának és családjának.

 

Fahkumram egy új pálya kíséretében érkezik meg 2020. március 24-én a Season Pass 3 utolsó tartalmaként. A Season Pass 3 tartalmai külön csomagokként is megvásárolhatók.

 

A TEKKEN 7-ben minden küzdelem személyes! A TEKKEN 7 országszerte kapható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.2020.03.19
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes