Hír - NBA® 2K23 Season 5: töltődj fel a Miami életérzéssel február 24-től

NBA® 2K23 Season 5: töltődj fel a Miami életérzéssel február 24-től

 

Tyler Herro felforrósítja a levegőt ebben a szezonban a trópusi jutalmakkal és tartalmakkal, új Producer Series alapokkal és sok mással

 

A 2K bemutatta az NBA® 2K23 Season 5-jét új tartalmakkal és jutalmakkal, amelyek a MyCAREER, MyTEAM és a The W* módokba érkeznek február 24-én pénteken. Az NBA 2K23 szintén folytatja az NBA 2K Producer Series-t a Season 5-ben, teljesen új, a játékban elérhető zenelistával és meginvitálja a művészeket világszerte, hogy adják be a legjobb soraikat.

 

Az NBA 2K23 az ötödik szezonban a játékosokat Miamiba hívja, az forró, fehérhomokos tengerpartokra, a trópusi art deco stílussal és az Év legjobb 6. embere címvédő Tyler Herroval. A 23 éves playmaker a képességeinek széles tárházával mindig magasra teszi a lécet és ezeket közszemlére teszi a Season 5 -ben is, mint a szezon főhőse. További frissítések:

 

● A MyCAREER további trópusi jutalmakat kínál, melyeket a játékosok feloldhatnak, köztük egy hawaii pólót, egy a Ja Morant cipőt és egy új Pocket Bike-ot, amivel keresztülszelhetik a The City-t (újegeneráció) és a G.O.A.T. Boatot (jelenlegi generáció), miközben felkapaszkodnak a 40-es szintig.

 

● A MyTEAM a Season 5-ben tartalmazza majd az NBA 2K23 első 99-es szintű kártyáját a 40-es szint jutalmaként, egy Dark Matter Tyler Herro-t, és a 40-es szintig tartó utazásod kezdetén egy Free Agent Miami Heat LeBron James kártyára tehetsz szert. Ezen szezonban a MyTEAM-ben rengeteg jutalom lesz elérhető, valamint egy teljesen új Domination szint is. Ezen felül több, mint 400 új kártya válik elérhetővé, benne a 23' NBA: Series 2 kártyák 30 megszerezhető, új Pink Diamond Collection Complete jutalommal.

 

● A The W* frissítéseinek tartalma a regnáló bajnok, a Las Vegas Aces köré épülnek majd, benne Becky Hammon vezetőedző kártyájával, pólókkal és sok mással. További frissítések: ruházati csomagok, játékos boostok és sok más.

 

2K Beats folytatja az NBA 2K Producer sorozatot egy egész szezonnyi új ütemmel olyan top producerektől, mint BoogzDaBeast, JohnG, Kosine, Big Duke, Bizness Boi és WondaGurl. A játékosok felvehetik a saját soraikat ezekre az alapokra és megoszthatják a közösségi médiában az #NBA2KProducerSeries hashtaget használva és megmutathatják a tehetségüket a világnak.

 

Az NBA 2K23 ötödik szezonjának összes részletéért olvasd el a legújabb Courtside Reportot. Az NBA 2K23 már országszerte kapható a hazai boltokban PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One és Nintendo Switch konzolokra. További információkért látogass el a játék hivatalos weboldalára.

 

A Visual Concepts által fejlesztett NBA 2K23 besorolása PEGI 3.

 

Kövesd az NBA 2K23-t a TikTok, Instagram, Twitter, YouTube és Facebook oldalakon a legfrissebb hírekért.

 

*A The W Online mód és a hozzá tartozó tartalmak csak PlayStation 5 és Xbox Series X|S újgenerációs konzolokon érhetőek el.2023.02.23
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes