Get Adobe Flash player

 

Hír - Nem fogod elhinni mivé válsz: a The Quarry már világszerte elérhető

Nem fogod elhinni mivé válsz: a The Quarry már világszerte elérhető


A nyár kötelező tinihorror élménye a 2K és Supermassive Games gondozásában már elérhető. A The Quarry, az Until Dawn díjnyertes alkotóitól, elképzelhetetlen döntéseket kínál egy elképesztő narratív élményben.


A 2K és a Supermassive Games bejelentette, hogy a The Quarry, amely egy teljesen új tinihorror narratív játék a Supermassive Gamestől és az Until Dawn díjnyertes csapatától, most már világszerte elérhető PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S és Xbox One konzolokon, valamint PC-n.

 

Nézd meg a megjelenési trailert itt: https://youtu.be/9pm4sA1G5qA

 

A The Quarry kilenc tinédzser tábori tanácsadó történetét követi végig, akik Hackett's Quarry-ban ragadtak egy nyári tábor utolsó napján. A játék ikonikus Hollywood-i sztárokból és horror legendákból álló szereplőgárdát hoz el nekünk olyanokkal főszerepben, mint David Arquette (A "Sikoly" franchise), Ariel Winter ("Modern Family"/Modern család), Justice Smith ("Jurassic World"), Brenda Song ("Dollface"), Lance Henriksen ("Aliens"), Lin Shaye (Az "Insidious" franchise), Ted Raimi ("Creepshow") és mások.
A játékosok mindegyik tábori tanácsadóval játszhatnak egy filmszerű történetben, ahol minden döntés befolyásolja az egyedi történetüket a lehetőségek kusza hálójából. Bármelyik karakter show sztárjává válhat - vagy meghalhat még a hajnal eljötte előtt.

 

"Már majdnem hét éve, hogy megjelent a legutóbbi tinihorror játékunk és most kihívás elé állítottuk magunkat, hogy továbbfejlesszük az interaktív történetmesélést és kiaknázzuk a technológiai fejlődés adta lehetőségeket a The Quarry-ban" mondta Will Byles, a Supermassive Games rendezője. "A The Quarry lehetőséget ad arra, hogy megnézd milyen döntéseket hoznál, ha szembekerülnél az elképzelhetetlennel. Alig várjuk, hogy megnézzük milyen történeteket hoztok létre!"

 

"A csapat a Supermassive Gamesnél ismét megemelte a lécet az interaktív narratív műfajban," mondta David Ismailer, a 2K elnöke. "Egy elképesztő stáb és egy körömrágós történet mellett fantasztikus volt együtt dolgozni velük, hogy végül elhozzuk a rajongóknak a nyár egyik leglebilincselőbb nyári tinihorror utazását."

 

A megjelenés mellett a The Quarry ingyenes próbaverziója is elérhető minden platformon. A próbaverzióban a The Quarry prológusát játszhatjuk, ami előkészíti a szívszaggató eseményeket, amelyek ezután következnek a játékban és ízelítőt ad a játékosoknak, hogy mi vár rájuk a teljes játékban.

 

A The Quarry sok kiváló funkciót kínál a játékosoknak:

 

A te történeted, az ő sorsuk. Lesz elég bátorságod, hogy kiderítsd, mi van a csapóajtó mögött? Utánajársz, mi az erdőből eredő sikolyok forrása? Megmented a barátaid, vagy inkább felhúzod a nyúlcipőt és elmenekülsz? Minden döntés, legyen az apró vagy hatalmas, befolyással van a történetre, és meghatározza, végül ki marad életben.
Egy lenyűgöző, filmszerű élmény. A legmodernebb arcrögzítő technológia és a filmszerű fényeffektek az ikonikus Hollywood-i színészek lenyűgöző alakításával párosítva kelti életre Hackett Quarry rémisztő pillanatait egy intenzív, filmszerű kaland során.
Élvezd a rémületet a barátaiddal. Bízz akár 7 barátodban az online játék* során, ahol a meghívott játékosok nézőként vannak jelen, szavaznak a nagyobb döntések esetében, egy olyan történetet hozva létre, melyet a csoport egésze befolyásol! Vagy, játsszatok együtt a parti-horror kooperatív élményben, lokálisan, melynek során minden résztvevő egy tanácsadót irányít és dönt annak akcióiról.
Az élmény testreszabása. A főbb játékelemek önálló nehézségi szintjének állításával a játék finomhangolható, így bárki képes lehet kiélvezni a horrort. Ha inkább néznél, sem mint játszanál, a Movie-mód révén a The Quarry-t egy filmszerű thrillerként nézheted végig. Döntsd el, miként alakuljon a történet, dőlj hátra, és egyél egy kis popcornt a sikolyok között!

 

A The Quarry: Standard Edition elérhető PlayStation 4, Xbox One konzolokra, valamint PlayStation 5 és Xbox Series X|S konzolokra az újgenerációra optimalizálva.

 

A Supermassive Games által fejlesztett The Quarry besorolása PEGI 18. További információkért látogass el a játék hivatalos weboldalára, Instagram és TikTok oldalaira, valamint kövesd a 2K YouTube csatornáját, valamint Twitter és Facebook oldalait.

 

* Az Online többjátékos funkció a megjelenés után válik elérhetővé július 8-ig bezárólag. A többjátékos funkció csak azonos PlayStation vagy Xbox generációkon elérhető.2022.06.10
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • Lake (PS4) Kaland
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • Lake (PS5) Kaland
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
 • Final Fantasy IX (NS) Szerepjáték (RPG)
   
  Nintendo Switch
   
   
   
   
összes