Get Adobe Flash player

 

Hír - Nézd meg a már előrendelhető Gotham Knights Nightwing és Red Hood hivatalos gameplay bemutatóját

Nézd meg a már előrendelhető Gotham Knights Nightwing és Red Hood hivatalos gameplay bemutatóját


A Warner Bros. Games és a DC bemutatta az első hivatalos gameplay videót Nightwingről és Red Hoodról, a hamarosan megjelenő, nyíltvilágú, külsőnézetes akció-RPG, a Gotham Knights karaktereiről, amelyet a Warner Bros. Games Montréal fejleszt. A Game Director, Geoff Ellenor által narrált új videó részletesen bemutatja mindkét játszható karaktert, ahogy igazságot szolgáltatnak Gotham Cityben, miközben egyúttal nyomok után kutatnak a Court of Owls-ban. Ebben a gameplay bemutatóban jól megfigyelhető mindkét hős különböző harcstílusa és képességei, melyek megkönnyítik a nyíltvilágban való közlekedésüket. Így megfigyelhetjük Nightwing egyedi akrobatikus harcmozdulatait és gliderét, valamint Red Hood kétkezes fegyverkészségeit és erőteljes ugróképességét.

 

Nézd meg a Gotham Knights - Hivatalos Nightwing & Red Hood Gameplay bemutatót itt: [LINK]

 

A Gotham Knights világszerte 2022. október 25-én jelenik meg. Hogy a játékosoknak a játékmenetet tekintve a lehető legjobb élményben legyen részük, a játék PlayStation 5 és Xbox Series X|S konzolokra, valamint PC-re jelenik meg és nem lesz elérhető PlayStation 4 vagy Xbox One konzolokon.

 

A Gotham Knights országszerte előrendelhető a hazai boltoknál. A játékosok előrendelhetik a Gotham Knights Standard Editiont. A Gotham Knights Deluxe Edition is előrendelhető, amelynek része az alapjáték és a Visionary Pack DLC, amely tartalmaz exkluzív felszereléseket, kozmetikai tárgyakat, Beyond Suitstyle karakterkinézeteket, amelyeket a Batman Beyond animációs sorozat ihletett és még sok mást. A Gotham Knights Collector's Edition szintén előrendelhető, amelynek része a Deluxe Edition, egy AR-kitűző, egy 16 oldalas médiakönyv, egy exkluzív Gotham City térkép, egy, a négy karaktert ábrázoló szobor / dioráma és még sok más. Az előrendelők továbbá megkapják a 233 Kustom Batcycle kinézetet a megjelenéskor, amely a jármű első megjelenését tükrözi a DC Detective képregényeinek 233-as számából. Az előrendeléssel kapcsolatos további információkért látogass el a GothamKnightsGame.com weboldalra. Az egyes előrendelői ajánlatok, az egyes kiadások tartalmai boltonként és országonként eltérhetnek egymástól. A pontos részletekért a hazai boltoknál érdeklődj.


A Gotham Knights a Batman családról szól, így a játékosok olyan karaktereknek a bőrébe bújhatnak, mint Batgirl, Nightwing, Red Hood és Robin. A kiképzett DC szuperhősök új gárdájának Gotham City védelmezőivé kell válniuk Batman halála után. Legyen szó rejtélyek megoldásáról, amelyek összekötik a legsötétebb fejezeteit a város múltjának, egészen a város hírhedt gonosztevőinek a legyőzéséig egy epikus harcban, a játékosoknak temérdek kihívást kell leküzdeniük, miközben létrehozzák a saját Sötét Lovagjukat.

 

Hogy többet megtudj a Gotham Knights-ról, látogass el a GothamKnightsGame.com weboldalra, vagy vedd fel a kapcsolatot Twitteren (@GothamKnights), YouTube-on (GothamKnights), Instagramon (@GothamKnights), Facebookon (GothamKnights) és Discordon (GothamKnights).

 2022.05.10
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • Lake (PS4) Kaland
   
  Playstation 4
   
   
   
   
 • Lake (PS5) Kaland
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
 • Final Fantasy IX (NS) Szerepjáték (RPG)
   
  Nintendo Switch
   
   
   
   
összes