Get Adobe Flash player

 

Hír - NÉZZ BELE A BORDERLANDS 3 KÖVETKEZŐ KAMPÁNYKIEGÉSZÍTŐJÉBE

Készen állsz, hogy belepillants a Borderlands 3 harmadik kampánykiegészítőjébe még 2020. június 25-i megjelenése előtt? Akkor van egy jó hírünk Vault Haunter, ugyanis most belenézhetsz az első 15 percébe (természetesen spoilerektől mentesen).

 

 

Amennyiben láttad a The Borderlands Show legutóbbi epizódját már tudhatod, hogy a Bounty of Blood egy új helyszínen játszódik, a kíméletlen sivatagi Gehenna bolygón, ahol vadonatúj karakterek egész sorával találkozhatsz, miközben egy láthatatlan narrátor kommentálja kalandodat. A küldetésed? Felmarkolni a Vestige kisvárosát terrorizáló banda, a The Devil Riders tagjaiért járó fejpénzt.

 

Utazásod során olyan új arcokba futhatsz bele, mint Rose, a pisztollyal és katanával egyaránt mesterien bánó harcos, valamint a durva és változatos múltú June. Tetteid közvetlenül befolyásolják Vestige városát és lakóit, ahogy segítesz újjáépíteni a várost a sztori küldetéseken és Crew Challenge kihívásokon keresztül.

 

A Bounty of Blood számos új játékmenet újítást is tartalmaz, mint a testreszabható JetBeast járgány, amivel gyorsan beutazhatod a nyílt területeket, valamint dupla gépfegyverrel és ágyúkkal is felszerelhető. Emellett vadonatúj interaktív tárgyak is segítenek majd a harc és felfedezés során, így például a Traitorweed képes átmenetileg szövetségessé változtatni az ellenfeleket meglövésükkor, a Breezebloom pedig hihetetlen magasságokba emelni Vault Haunteredet, hogy másként elérhetetlen helyszínekre juthass el. Természetesen rengeteg új begyűjthető zsákmány, köztük vadnyugati témájú fegyverek is várnak.

 

A Borderlands 3 országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2020.06.11
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes