Get Adobe Flash player

 

Hír - NÉZZ BELE A BORDERLANDS 3 MÁSODIK KAMPÁNYKIEGÉSZÍTŐJÉBE

A Gearbox a PAX East rendezvényen felfedte a Borderlands 3 saját kozmikus horror romantikus vígjáték kiegészítőjét Guns Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock címen, ami 2020. március 26-án érkezik meg minden platformra. Ha lemaradtál volna róla, a kiegészítő bejelentését kísérő előzetes alább tekinthető meg: 

 

 

A kiegészítő megjelenéséhez közeledve a Gearbox most egy hosszabb videóban mutatja be Xylourgos fagyos bolygójának vidékeit és hátborzongató lényeit, ami az alábbi linken tekinthető meg:

 

 

A Guns Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock keretében Sir Alistair Hammerlock és Wainwright Jakobs végre egybekelnek, és szeretnének, hogy te is csatlakozz az ünnepléshez a fagyos Xylourgos bolygón tartott lakodalmukon. A jeges puszták ugyan meg lettek tisztítva, de a helyi vadvilág legádázabb lényei és Cursehaven kísérteties városa - ahova a találkát megbeszéltétek - egy Vault Monster kolosszális teteme alatt rejtőzik.

 

Mintha a fagyos világ csípős időjárásával és kegyetlen lényeivel nem lenne így is elég barátságtalan a fogadtatás, egy a Vault Monster tetemét istenítő okkultista csapat is eltökélten próbálja megakadályozni a frigyet. Neked a másvilági gonoszokat visszaverve kell lehetővé tenned, hogy Wainwright és Hammerlock kimondhassák a boldogító igent, de szerencsére a galaxis legvagányabb esküvőtervezője is a segítségedre lesz: Gaige, a szökevény Vault Hunter (és visszatérő közönség kedvenc karakter) elválaszthatatlan robotbarátja, Deathrap oldalán. Ez persze nem minden:

 

• Találkozz régi barátokkal és állj össze titokzatos új karakterekkel, hogy a szerelem győzedelmeskedhessen a borzalmak sora felett.
• Nézz szembe vérszomjas ellenfelekkel és kihívást jelentő főellenfelekkel, köztük idegen fenevadakkal, visszataszítóan mutálódott okkultistákkal, és hidegvérű banditák klánjával.
• Merülj el az elátkozott helyiek zavarbaejtő és esetenként őrült háttértörténeteiben a mellékküldetések során.
• Fegyverkezz fel a galaxis legpusztítóbb felszereléseiből, köztük egy halom új Legendás mordállyal és néhány rendkívül erős Class Moddal.
• Mutasd meg stílusérzéked egy sor új kozmetikai tárggyal a fejektől kezdve a kosztümökön át egészen az interaktív szobadekorációkig és kocsifestésekig.

 

Ahogy a Moxxi's Heist of The Handsome Jackpot, úgy Guns Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock is a Borderlands 3 Season Pass és a Borderlands 3 Super Deluxe Edition részeként elérhető.

 

A The Borderlands Show 2020. március 24-én bemutatkozó következő részében a házigazda Greg Miller és Fran Mirabella társaságában fedezheted fel a rád váró fagyos kihívásokat, valamint tudhatsz meg többet a Mayhem Mode 2.0-ról, a Revenge of the Cartels szezonális eseményről és sok másról vendégüktől, Anthony Nicholsontól.

 

A Borderlands 3 országszerte kapható PlayStation 4-re és Xbox One-ra.2020.03.16
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes