Get Adobe Flash player

 

Hír - NYÁRON MUTATKOZIK BE A DREAMWORKS TROLLHUNTERS DEFENDERS OF ARCADIA VIDEOJÁTÉK

A BANDAI NAMCO Entertainment Europe, az Outright Games és a Universal Games and Digital Platforms ma izgatottan jelenti be legújabb videojátékukat, a DreamWorks Trollhunters Defenders of Arcadia-t, ami 2020. szeptember 25-én fog megjelenni PlayStation® 4-re, Xbox One-ra, Nintendo SwitchTM-re és PC-re.

 

 

A DreamWorks Animation és az Academy Award®-díjas filmkészítő, Guillermo del Toro nagysikerű Emmy-díjas Netflix sorozata inspirálta, a Wayforward gondozásában készülő akció-kalandjáték ezen a nyáron fog megjelenni az eredeti műsor olyan tehetséges szinkronszínészei közreműködésével, mint Emile Hirsch, Charlie Saxton és David Bradley.

 

A DreamWorks Animation Tales of Arcadia trilógiája a Trollhunters, 3Below és a Netfix kínálatába idén megérkező, várva várt új Wizards sorozatból tevődik össze. A trilógia Arcadia Oaks látszólag átlagos városárában játszódik, ami varázslatos és misztikus vonalak közepén fekszik, ami miatt olyan másvilági lények csatái kereszttüzébe kerül, mint trollok, idegenek és varázslók. Az új játék a DreamWorks Trollhunters Defenders of Arcadia egy a három sorozat különböző világai között játszódó vadonatúj történetet mutat be, és kulcsnarratívaként szolgál a trilógia egyesítésében.

 

„A DreamWorks Trollhunters: Defender of Arcadia egy magával ragadó és autentikus új kalandra invitálja a játékosokat, ami bemutatja a sorozat alappilléreit, a barátságot, a hűséget és a fantáziát. mondta Jim Molinets, SVP of Production, Universal Games and Digital Platforms. „A rajongókat éveken át kielégítő merész és kreatív történetet kiterjesztve a játék szórakoztató és meglepő módokon kelti életre Arcadia Oaks élénk világát."

 

„Rendkívül megtisztelő, hogy ilyen szerves részesei lehetünk a sorozatnak" mondta Terry Malham, CEO, Outright Games. „A Tales of Arcadia trilógia kiemelkedő a streaming tartalmak világában a sorozat széleskörű tartalmain dolgozó hihetetlen tehetségeknek köszönhetően. Az, hogy játékunk részese lehet mindennek és olyan ismert fejlesztővel dolgozva hozhatjuk össze, mint a Wayforward olyan, mintha egy álmunk vált volna valóra."

 

A játék főbb jellemzői:


• Szinkron világsztárok: Vadonatúj felvételek a játékhoz a Netflix sorozat sztárjaitól, mint:
o Emile Hirsch mint Jim Lake Jr.
o David Bradly mint Merlin
o Charlie Saxton mint Toby
o Lexi Medrano mint Claire
• Egy eredeti történet: Lépj be a Trollhunters világába Jim Lake Jr. szerepében, és készülj fel a Time-pocalypse megállítására.
• Találkozz ismerős arcokkal: Utazz be egyedi világokat kedvenc karaktereiddel a nagysikerű sorozatból.
• Légy te Arcadia hőse: Fejleszd páncélzatod és képességeid, hogy minden eddiginél erősebbé válj, és hívj segítségül közkedvelt karaktereket a helyi kooperatív módban.

 

A DreamWorks Trollhunters Defenders of Arcadia 2020. szeptember 25-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra Nintendo Switch-re és PC-re. A Tales of Arcadia trilógia utolsó része, a Wizards idén érkezik meg a Netflix kínálatába.2020.05.12
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes