Get Adobe Flash player

 

Hír - SZEPTEMBERBEN ÉRKEZIK MEG A TALES OF ARISE

A Tales of ARISE 2021. szeptember 10-én jelenik PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S és PC platformokra. A játék azon Tales-széria új fejezete, amely már több mint 25 éve építi hagyatékát, és amely a JRPG-franchise következő evolúciós lépcsőfokát jelenti. Azon játékosok, akik a PlayStation 4-es változatot vásárolják meg, ingyen upgrade-elhetnek a PlayStation 5-ös változatra. Az Xbox-játékosok esetében a Tales of ARISE egy cross-generációs dupla kiadás formájában jelenik meg, amely tartalmazza mind az Xbox One-os, mind az Xbox Series X|S verziókat.*

 

Tales of Arise - Gameplay Showcase


A játékosok Rena, a Dahna-bolygó egét beragyogó csillag, a planéta felett 300 éve vasoköllel uralkodó történetébe csöppennek. A renanianok Dahna természetes erőforrásait a bolygó lakóinak rabszolgasorba való taszításával szipolyozzák ki. A történet a dahnaianok szabadságharcáról, a sorsuktól való szabadulásról szól, amit Alphen, egy ezüst maszkot viselő szabadságharcos, és Shionne, egy Rena-ból származó lány szemszögéből élhetik át. Útjuk során számos egyéb szereplő csatlakozik majd hozzájuk, mint Rinwell és Law, közös erővel küzdve a szabadságukért.

 

A Tales of ARISE a franchise DNS-ét magán viselve merészkedik új vidékekre, kihasználva a BANDAI NAMCO Studios jegyezte "Atmospheric Shader" technológiát, amely révén a játék úgy fest, mintha kézzel rajzolták volna. Ez nem csak a beleélést támogatja nagyban, de egy számos égövet tartalmazó új világ ábrázolásához is hozzájárul. A harc továbbfejlődött a sokkal közvetlenebb effektek és támadások révén, nem csupán látványosabb küzdelmeket eredményezve, de egy olyan közvetlenebb irányítást is, amely kihangsúlyozza a játékosok részvételét.

 

"Azt szeretnénk, ha a Tales of ARISE a Tales-franchise egy új mérföldköve legyen," mondta Yusuke Tomizawa, a BANDAI NAMCO Entertainment Inc-hez tartozó Tales of ARISE producere. "A játék új art designja mindent kihoz az Unreal Engine-ből és az általunk jegyzett "Atmospheric Shader" technológiából, hogy minden eddiginél látványosabb játékot eredményezzen, mely azt a hatást kelti, mintha a játékosok egy festményben lennének. Egy felnőttesebb történet és a komolyabb témák boncolása révén reméljük, hogy a játékosok teljesen el tudnak merülni Alphen és Shionne kalandjában. Már alig várjuk, hogy a játékosok keze közé kerüljön a játék!"

 

Tales of Arise - Release Date Trailer


A Tales of ARISE előrendelése hamarosan hazánkban is elindul. Az előrendelők** egy új ruházatot szerezhetnek Alphennek és Shionne-nak, valamint további ruházati kiegészítőket, recepteket, alapanyagokat.Erősen korlátozott darabszámban egy gyűjtői kiadás is elérhető lesz**, amely a digitálisan elérhető Ultimate Edition tartalmán felül egy exkluzív figurát, Steelbookot, Artbookot és a játék zenei anyagát is tartalmazza.

 

*A PlayStation 4 dobozos változatának vásárlói nem érhetik el a Tales of ARISE ingyenes upgrade-jét, amennyiben PlayStation 5 Digital Edition géppel rendelkeznek.
**Csak bizonyos hazai boltokban. A pontos információkért kérjük látogass el a hazai kereskedők oldalára.2021.04.22
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes