Hír - TÖLTSD LE AZ INGYENES VALKYRIE ELYSIUM DEMÓT PLAYSTATION KONZOLOKRA MOST

TÖLTSD LE AZ INGYENES VALKYRIE ELYSIUM DEMÓT PLAYSTATION KONZOLOKRA MOST

 

Élvezd a VALKYRIE sorozat legújabb részének az elejét és vidd magaddal a mentésedet a teljes játékba a megjelenéskor

 

A SQUARE ENIX® bejelentette, hogy az ingyenes VALKYRIE ELYSIUMTM demó már elérhető exkluzívan PlayStation®5 (PS5TM) és PlayStation®4 (PS4TM) konzolokra. A játékosok már átélhetik az akcióval teli harcmechanikákat és elkezdhetik az utazásukat a játékban a főhős Valkyrie-ként a VALKYRIE sorozat legújabb részében. A játékosok átvihetik a mentésüket a teljes játékba a szeptember 29-ei megjelenésekor.

 

A VALKYRIE ELYSIUM-ban a fiatal Valkyrie azt a megbízást kapja Mindenek Atyjától, hogy vegye kezébe a világ sorsát és szálljon szembe különböző ellenségekkel a küldetése során. Ehhez ki kell használnia különböző fegyvereket, mágiákat és a szövetségeseinek erejét, hogy megakadályozza a Ragnarököt, azaz a világ pusztulását. A VALKYRIE ELYSIUM visszatér a gyökereihez Motoi Sakubara zenéjével, miközben a sorozatot egy friss, új irányba tereli a klasszikus harcmechanikákkal, mint a finishing mozdulatok és kombórendszerek, mindezt újra gondolva egy akció-RPG-hez.

 

Azok a rajongók, akik többet akarnak megtudni a címről, csatlakozhatnak a különleges Game Show 2022 livestreambe, amely többet is elárul a VALKYRIE ELYSIUM-ról szeptember 17-én, szombaton. Az élő adásban angol fordítás is elérhető lesz. További információkért erről és a többi Tokyo Game Show 2022 livestream programról, látogass el a hivatalos SQUARE ENIX közösségi média felületekre.

 

A VALKYRIE ELYSIUM dobozost kiadást kap PlayStation 5 és PlayStation 4 konzolokra és már előrendelhető a hazai boltokban.

 

A VALKYRIE ELYSIUM PlayStation 5 és PlayStation 4 konzolokra jelenik meg szeptember 29-én. További információkért látogass el a https://valkyrieelysium.square-enix-games.com/ weboldalra.

 

Hasznos linkek:
Twitter: @ValkyrieGame
Facebook: @SquareEnix
Instagram: @ValkyrieGameEN
SQUARE ENIX YouTube: www.youtube.com/SquareEnixNA
#ValkyrieElysium2022.09.15
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • NBA 2K23 (XSX) Sport
   
  Xbox Series X
   
   
   
   
 • NBA 2K23 (PS5) Sport
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
 • Temtem (NS) Kaland
   
  Nintendo Switch
   
   
   
   
 • Temtem (PS5) Kaland
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
 • Temtem (XSX) Kaland
   
  Xbox Series X
   
   
   
   
 • The Ascent (PS5) Akció
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
összes