Get Adobe Flash player

 

Hír - TALÁLKOZZ DOHALIMMAL ÉS KISARÁVAL

TALÁLKOZZ DOHALIMMAL ÉS KISARÁVAL, A TALES OF ARISE UTOLSÓ KÉT KARAKTERÉVEL AZ ÚJ TRAILERNEK HÁLA


A Tales of Arise legújabb videója bemutatja az Elde Menancia régiót, Dahna változatos és gazdag vidékét, és annak fővárosát, Viscint. A játékosok itt találkoznak Kisarával és Dohalimmal, az Alphenhez, Shionne-hoz, Rinwell-hez és Lawhoz csatlakozó utolsó két szereplőhöz, akik Dahna felszabadításán dolgoznak a Renani elnyomással szemben.

Dohalim egy renai nemes, aki teljesen más érzelmeket táplál Dahna iránt, mint a többi renai. Rendkívül jólnevelt úriember, aki különös érzékenységgel rendelkezik az olyan művészeti ágak iránt, mint a zene, a költészet vagy a régiségek. A csatában egy pálcát használ, mely révén olyan különleges technikákat tud bevetni, amely alkalmazkodik ellenfeleihez.

Kisara egy dahnai katona, aki Dohalim mellé szegődik. A Dahnan-i sereg egyik leghatalmasabb katonáját még a renai katonák is megbecsülik, még akkor is, ha pont az ő felszerelésüket használja. Kalapácsa és pajzsa rendkívüli erőt biztosít neki a közelharcban, de pajzsával barátait is védelmezheti, miközben a védekező technikák gazdag repertoárját használja ki.

Nézd meg a trailert: https://youtu.be/Jo-lbOo94hg

Ebben az új trailerben a játékosok megismerhetik a Tales of Arise lenyűgöző támadásait, úgymint az Artes, a Tales egyik ikonikus része, amely révén a játékosok elképesztő kombókat hozhatnak létre, valamint a Boost Strikeokat, azon erőteljes támadásokat, melyeket két karakter együttesen indíthat, egy végső csapással gondoskodva a célpontokról.

A Tales of ARISE 2021. szeptember 10-én jelenik meg PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S és PC platformokra.

További Tales of ARISE információkért és egyéb BANDAI NAMCO Entertainment játékokkal kapcsolatos tudnivalókért látogass el a hivatalos weboldalra, kövess minket Facebookon, vagy csatlakozz a beszélgetéshez Twitteren.2021.06.11
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

összes