Hír - Tanjiro, Zenitsu és Inosuke “Entertainment District” verziói már elérhetőek a Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles-höz!

Tanjiro, Zenitsu és Inosuke "Entertainment District" verziói már elérhetőek a Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles-höz!

 

Oldj fel 3 új karaktert a Versus módhoz egyetlen csomaggal

 

A SEGA izgatottan jelentette be, hogy a "Tanjiro, Zenitsu, and Inosuke (Entertainment District) Character Pack" már megvásárolható a Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles-höz! A csomag három új játszható karaktert ad a játék Versus módjához (lokálisan és online): Tanjiro Kamado (Entertainment District), Zenitsu Agatsuma (Entertainment District) és Inosuke Hashibira (Entertainment District), valamint profilfotók és idézetek egy új szettjét mind a három karakterhez.

 

A játékosok beszerezhetik a "Tanjiro, Zenitsu, and Inosuke (Entertainment District) Character Pack"-et önálló vásárlásként, vagy olcsóbban hozzájuthatnak a Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles Character Pass megvásárlásával! A Character Pass megvásárlásával feloldhatnak és pénzt spórolhatnak 5 különböző karaktercsomagon, melyek december végén jelennek majd meg. Ezzel együtt azonnal feloldhatják vele a korábban megjelent "Tengen Uzui Character Pack" és "Nezuko Kamado (Advanced Demon Form) Character Pack" csomagokat.

 

Emlékeztetőül, a fizetős tartalom, amely megjelenik a játékhoz (mind önálló karaktercsomagként, mind pedig a Character Pass bundle részeként) a következő karaktereket tartalmazza:
• Tengen Uzui
• Nezuko Kamado (Advanced Demon Form)
• Entertainment District Character Pack
o Tanjiro Kamado
o Zenitsu Agatsuma
o Inosuke Hashibira
• Daki
• Gyutaro

 

A Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles-ről


LENYŰGÖZŐ ARÉNACSATÁK - Sajátítsd el a számos képességet és az animéból ismerős gazdag karakterkínálatot, hogy felülkerekedj a kihívókon lokálisan vagy online*.

 

LENDÜLETES DRÁMA - Ragadd meg Tanjiro Kamado kardját, és vezesd végig útján, melynek során démonvadásszá válik, és megkísérli visszaváltoztatni húgát.

 

IZGALMAS BOSSHARCOK - Az akció és a dráma elérik csúcsukat a nagy hatalommal bíró démonok csatái során, melyek alaposan letesztelik Tanjiro harciasságát és rátermettségét.

 

AZ EREDETI ANIME SZINKRONSZÍNÉSZEK - Az anime angol és japán szinkronszínészei kölcsönzik hangjukat a játékban feltűnő karaktereknek.

 

*A konzoltól függően szükséges lehet Nintendo Switch Online, PlayStation®Plus vagy Xbox Live Gold előfizetés a Versus online játékmódhoz.


*A legfrissebb frissítés szükséges az online játék eléréséhez

 

A Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles már elérhető Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S és Xbox One konzolokra, valamint PC-re. További információkért a játékkal kapcsolatban látogass el a hivatalos weboldalra: https://demonslayer-hinokami.sega.com, és kövesd a közösségi médiafelületeiket: Twitter, Facebook, Instagram.2022.09.16
 


vissza
 
 
 
 

Előkészületben

összes
 
 
 

Friss megjelenéseink

 • NBA 2K23 (XSX) Sport
   
  Xbox Series X
   
   
   
   
 • NBA 2K23 (PS5) Sport
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
 • Temtem (NS) Kaland
   
  Nintendo Switch
   
   
   
   
 • Temtem (PS5) Kaland
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
 • Temtem (XSX) Kaland
   
  Xbox Series X
   
   
   
   
 • The Ascent (PS5) Akció
   
  PlayStation 5
   
   
   
   
összes